Widok

dobry psycholog lub psychiatra ..

Zdrowie Temat dostępny też na forum:
znacie kogos dziewczyny z doswiadczeniem ?? kto moglby pomoc poprawic kondycje psychiczna po jednym poronieniu i jednym porodzie martwego dziecka ... zeby troche zmniejszyc strach przed nastepna ciaza ... wiadomo nie bedzie dobrze wplywal na dziecko .. a sama myslalam ze sobie poradze ... ale nie radze ....

tylko jesli mozna to moze kogos z doswiadczeniem w tych sprawach - moze o kims takim wiecie , slyszalyscie , korzystalyscie albo ktos z bliskich korzystal??

bede wdzieczna za informacje ..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nikt nie zna ??
p. Beata Drawc, dane znajdz w google
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Psycholog i psychiatra to są 2 różne osoby. Jeśli chcesz leki- psychiatra, jeśli chcesz pogadać-psycholog. Ja niestety znałam 1, której o mało nie zabiłam, więc nie pomogę.
Powodzenia.
znam dobrego psychiatre w Gdansku , naprawde fajna kobieta - na fundusz -
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Alu, to podaj nazwisko..
polecam dr Antolak

http://www.psychiatria-wrzeszcz.pl/o-nas.php
Dr Furmanska , przyjmuje na Jaskolczej w Gdansku , terminy nie sa odlegle, pani doktor jest bardzo ciepla, wrazliwa osoba, i naprawde slucha pacjenta , nie traktuje go tasmowo, mialam juz do czynienia z roznymi lekarzami, ale trafilam na dr Furmanska i juz u niej zostalam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
a to sie dobrze sklada, bo pani dr Furmanska przyjmuje w tym samym miejscu, co polecona p. Beata Drawc, wiec autorka wątku znalazła i psychiatre i psychologa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
potwierdzam, dr Furmańska to świetny lekarz
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
potwierdzam sama chodzilam do Furmanskiej - jest naprawde ok ale teraz ponoc sie dlugo do niej czeka, Antolak nie polecammm......a prywatnie to tylko dr Gizinska jest wspaniala
Zgadzam się, że dr Giznska jest dobra i bardzo miła. Polecam również dr Annę Wojtas która jest psychiatrą i psychologiem, więc jak ktoś nie wie czy iść do psychiatry czy psychologa to dobre rozwiązanie. W gdyni przyjmuje na nfz, a w gdańsku prywatnie. Trzymam się jej już od kilku lat bo mi bardzo pomogła i nadal pomaga
Gdzie dr Wojtas przyjmuje w Gdansku? Z tego co sie zorientowalam to nie, jedynie w poradni zaburzen snu....
ja polecam dr. kiwit przyjmuje równiez na jaskółczej
W poradni zaburzen snu już nie, bo się zwolniła. Ja tam do niej chodziłam, później kilka razy byłam w gdyni, teraz chodzę do je gabinetu na Morenie. Jeśli chcesz to tutaj są namiary:http://annawojtas.iq.pl/
ja polecam pania Anne Nitka przyjmuje na Grunwaldzkiej Gdańsk
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
a ile wizyta u dr Wojtas? Ja tez do niej chodzilam do poradni zaburzen snu i bardzo przypadla mi do serca ta kobietka.
Myślę, że najlepiej sama zadzwoń do niej, a wszystkiego się dowiesz.
ja byłam u jednej psycholożki z moimi problemami i mi pomaga, pani się nazwaAgata Markowska, może nie jest przyprószona siwizną i doświadczeniem życiowym wygląda bardzo młodziutko ale zna się na rzeczy i wczuwa w sytuacje
Polecam kamilalehmann@tlen.pl Specjalista od leczenia zespołu stresu pourazowego, a w tym przypadku taki może Ci się przydać. Powodzenia.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry