Widok

dr Olszewski

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
mam wizyte na usg 3d/4d na 19.30

pytanie do dziewczyn które chodzą do tego doktora- czy dużego opóźnienia moge sie spodziewac o tej godzinie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie zawsze jest punktualnie
hop
o, dzieki kasandra, napisalysmy w tym samym czasie :)
nie ma opoźnień a jak co do czego to max 10 minutowe ;-), jest ok.
z tego co widze na stronce to z SKM Wrzeszcz bardzo łatwo tam trafić, rzeczywiscie jest ten gabinet dobrze oznaczony?
Ja miałam na podobną godzinę, było pół godziny opóźnienia ale wcześniej upewniłam się telefonicznie, a pani która miała na późniejszą godzinę chciała wejść przede mną :/

Na mapce masz dobrze oznaczony budynek, wejście jest od podwórka. Idziesz ulicą prosto od dworca w stronę centrum, skręcasz w Dmowskiego, dochodzisz prawie do skrzyżowania - przed zaznaczonym budynkiem skręcasz w prawo w podwórko i tam jest wejście. Przygotuj się na wysokie schody.
JA DO NIEGO CHODZIŁĄM W CIĄZY I NIE RAZ SIĘ ZDAŻYŁO OPUŻNIENIE NAWET 30 MIN ALE Z PRAOWADZENIA CIĄŻY BYŁAM ZADOWOLONA I NAPEWNO 2 RAZ TEZ NIE LICZYŁA BYM NA NFZ BO JAK SŁYSZE CO CI LEKAZE WYGADUJA ZA BZDURY TO AŻ ŻAL
smith2002 a powiedzial ci doktor ile bedzie kosztowac taka wizyta 3d/4d? tez chcialabym sie umowic do niego na takie usg, a ile trzeba czekac od umowienia telefonicznego? 2 tyg zadzwonic przed swoim wybranym terminem?
hej maja, ja dzwonilam 2tyg wczesniej bo akurat mi sie nie spieszylo, moze wczesniej tez dałoby rade, cena z nagraniem 200zł
ooooo to dużo bierze teraz jak ja chodziłąm płąciłam 100 za kazda wizyte a za 3d dopłaciłam do wizyty tylko 50 zł
idziesz Dmowskiego i zanim dojdziesz do skrzyżowania z Grunwaldzką masz ciąg chyba 3 sklepów po prawej stronie (jakiś bar-kebab, kwiaciarnia i chyba torebki czy coś takiego) zaraz za tym ciągiem sklepów jest przejście/wejście do kamienicy :)

(prawie na przeciwko przejścia dla pieszych na drugą stronę Dmowskiego - na światłach)
byłam wczoraj, opóżnienie było półgodzinne

oprócz płytki z nagraniem i jednego kolorowego zdjęcia na papierze foto dostaliśmy jeszcze zestaw próbek (proszek do prania dla niemowląt, sudocrem, chusteczki, butelke Aventu i coś tam jeszcze...)

mała sie strasznie wierciła podczas badania i cały czas zasłaniała buźkę rączkami a na sam koniec odwróciła plecami, ale pamiątka będzie super :) lekarz wszyystko dokładnie zbadał i pomierzył- widac było o wiele lepiej niż u mojego lekarza
Polecam USG 3d u doktora;) Profesjonalista, cierpliwie tłumaczył i pokazywał wszystko podczas USG połówkowego. Wykonał wszystkie potrzebne pomiary i po 6 miesiącach poznaliśmy płeć naszej córeczki:) Otrzymaliśmy 2 piękne zdjęcia twarzy, filmik na CD (super wrażenie) i kilka standardowych fotek z USG.

Doktor nie jest moim lekarzem prowadzącym, ale zrobił na nas bardzo pozytywne wrażenie:)
Czy mozecie mi podac namiary na dr Olszewskiego?tel, adres.

dziekuje

image
tu są wszystkie informacje:
http://www.pro-femina.com/index.htm
swoją drogą bardzo polecam :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry