Widok

dr Płoszyński ginekolog

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hejka,
dziewczyny może zetknęłyście się z dr Płoszyńskim, macie jakieś doświadczenia, może którejś z was prowadził ciążę lub odbierał poród - pracuje na klinicznej.
Tak się zastanawiam, bo postanowiłam zmienić ginekologa i nie chciałabym trafić z deszczu pod rynnę.
Pozdrowionka!

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie słyszałam o tym lekarzu

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a gdzie zamierzasz rodzic gryzeldko? i kiedy?:) może się spotkamy na porodówce:P

jaszczurka
Hej, jeśli chcesz zmienić lekarza to polecam dwóch z klinicznej: dr Grzybowski i dr Żmudzińska, naprawde spoko. Z tym że dr Grzybowski ma prywatny Gabinet na Legionów i robi bardzo dobre USG, jest jednym z nielicznych, który potrafi zmierzyć dziecku fałd karkowy który wyklucza zaspół Downa, a na pomorzu jest ich niewielu.

image
image
Chcę rodzić na klinicznej, termin mam dopiero na sierpień więc jeszcze trochę czasu mam.
u dr Grzybowskiego byłam dwa razy na usg wcześniej, przed ciążą - jest bardzo sympatyczny.

Znajomy polecił Płoszyńskiego, tylko nie wiem jak on stoi z usg, chociaż to nie problem zawsze można zrobić u kogoś innego, myślałam o Doeringu, ale może Grzybowski to też dobry pomysł.

image
aggga, mówisz, że warto wybrać doktor Żmudzińską? Trochę nie mam zaufania do kobiet ginekologów, ale póki co jestem u doktora z Nowego Portu ;) więc chyba gorzej być nie może...

Kurde... przeciez on dostał różową wstążkę tylko że chyba sam na siebie głosował :-)

image
image
Jest sympatyczny. Ale co z tego, jeśli od 1,5 roku ani od niego, ani od drugiego z ginekologów z portu nie uzyskałam ani skutecznej rady na zaburzenia miesiączkowania ani skierowania na badania hormonalne. A ja już się zaczynam przyzwyczajać do miesiączki co dwa tygodnie przez tydzień. Panowie wypróbowują na mnie tylko coraz to nowe pigułki antykoncepcyjne

Akurat co do wyróżnień i nagród lekarzy, należy być ostrożnym. Koleżanka straciła dziecko przez jednego takiego "nagrodzonego", bo nie skierował jej na żadne badania, a nawet nie chciał wziąć na fotel, nie zrobił USG, podczas gdy miała zagrożenie ciąży. Ale dla niego drugi miesiąc to jeszcze nie ciąża! (Druga koleżanka w bardzo zbliżonej sytuacji trafiła do odpowiedzialnego lekarza i obecnie jest w piątym miesiącu ciąży, bo przeprowadzono bardzo szczegółowe badania i od razu podano odpowiednie leki).
image
image
Żmudzińską polecam!!!
ja mam poczatek lipca ale wybrałam wojewódzki, mam nadzieje, że nam obu wszystko pójdzie "gładko". Powodzenia:)

jaszczurka
a mogłabyś powiedzieć ile kosztuje wizyta u dr grzybowskiego i czy za usg się dodatkowo płaci?
znam go dobry lekarz ale mi nie pomógł.
:)

idę na wizytę we wtorek, to Wam zdam relację jak będzie tego warto:)
Pozdrowionka

image
jak nie będzie warto, też napisz :)
powodzenia!

Wow dziewczyny dr.Żmudzińska faktycznie z tego co słyszałam jest dobra,i tez pracuje w Nowym Porcie ale nie radze chodzić do Dr Plewy a dlaczego tego nie moge powiedziec poniewaz to zbyt osobiste pozdrawiam
image
No właśnie. Ja właśnie od doktora Plewy:) Dziewczyny, ile kosztuje badanie hormonalne? nie dostanę skierowania od lekarza, straciłam przez 1,5 roku nadzieję... A z moim organizmem jest coś mocno nie tak.

mogłabym się dowiedziec gdzie przyjmuje dr Żmudzińska i ile kosztuje ta "przyjemność"?? na stronie jej jest Żukowo? tylko tam przyjmuje?z gory wielkie dzieki za odp :-)
Przyjmuje w Żukowie prywatnie. Koszt to 50-100 zł (zależy co robi). Jestem z niej zadowolona.
bylam u niego 2 razy w sweesmedzie na poczatku ciazy.
Generalnie mowil ze do 3 miesiaca zebym nie przywiazywaa wagi do tego
dzis jestem jutro nie- natura plata rozne figle.
Spoznia sie na wizyty
dr Posyz}ski jest najlepsyzm lekaryem jakiego moe sobie wzmaryz kobieta. Jest dobrzm specjalist bardyo miz i szmpatzcynz.
dr Płoszyński jest bardzo dobrym specjalistą. Niestety nie pracuje juz na Klinicznej. Został ordynatorem traktu porodowego w szpitalu w Redłowie.
Ten człowiek nie nadaje się na lekarza, jest hamski, opryskliwyi nie posiada w sobie za grosz empati. nawet weterynarz ma lepsze podejście do zwierząt niż on do pacjentek, nie życze żadnej kobiecie aby trafila na niego. Kiedy przyjechałam z okropnymi bólami na odział to dał mi do zrozumienia że właśnie go obudziłam, miał pretensje do mnie o to ze poroniłam i że teraz bedzie musiał się mną zając, nakrzyczał na mnie że jak ja moge nie wiedzieć co się ze mną dzieje!!! i wogóle jakim prawem wszystko mnie boli. (może staje się człowiekiem kiedy dostanie w łape) nie polecam nikomu, teraz nawet gdybym umierała z bólu to najpierw zapytam czy w danym szpitalu/przychodni przyjmuje ten człowiek bo jeśli tak to nie zostane tam nawet sekundy. nie potrafi poszanować intymności i godności pacjentki, gorszego "lekarza" przez całe swoje życie nie spotkałam a juz miałam z nimi troche do czynienia. facet nie zna kompletnie kodeksu etyki lekarskiej zgodnie z art 12 tego kodeksu , lekarz oraz położna powinni życzliwie oraz kulturalnie traktowac pacjenta, szanując ich godność osobistą i prawo do intymności jak rownież mówi o tym art 20 - 22 ustawy o prawach pacjenta. Reansumując "pan doktor" powinien się przekwalifikować i zacząć pracować w prosektorium, chodź i tak uważam że nieboszczyk zasługuje na szacunek
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jestem maksymalnie zaskoczona Twoją wypowiedzią. Jestem pacjentką dr Płoszyńskiego i drugiego tak empatycznego lekarza, zaangażowanego i sympatycznego to – wg mnie – można ze świecą szukać. Nie raz ratował mnie z różnych opresji, pozostając po swoim dyżurze w szpitalu by zrobić mi zabieg chirurgiczny. A gdy w 7 mc ciąży zaczęłam krwawić, to jego pomoc wychodziła poza zwykłe schematy i rady. On po prostu bardzo się przejął stanem zdrowia swojej pacjentki!
Osobiście, z ręką na sercu, mogę polecić dr Płoszyńskiego jako nie tylko bardzo dobrego specjalistę, ale „ludzkiego lekarza”!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
"bylam u niego 2 razy w sweesmedzie na poczatku ciazy.
Generalnie mowil ze do 3 miesiaca zebym nie przywiazywaa wagi do tego
dzis jestem jutro nie- natura plata rozne figle.
Spoznia sie na wizyty"-szok
image
witam,

Żaden szok Pan doktor stwierdził, że wczesna ciąża nie nadaje się na badanie USG (7 tydzień) po czym skończyło się na operacji i usunięciu jajowodu bo ciąża okazała się pozamaciczna. Jego komentarz - przykro mi! Jedyne badanie jakie wykonał to wysłał mnie na badanie krwi.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie kolczyki???? (14 odpowiedzi)

Witam, Moja 1,5 roczna córka ma przekłute uszy ale niestety nie mogę jej dopasować kolczyków....

prywatny dentysta (26 odpowiedzi)

Gdzie w gdansku jest dobry prywatny dentysta dla dzieci??

zapach do mieszkania jaki ??co polecacie (44 odpowiedzi)

drogie mamy wy zawsze coś doradzicie chciałabym aby w mieszkaniu pięknie pachniało macie jakieś...

do góry