Widok

dr Płoszyński ginekolog

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hejka,
dziewczyny może zetknęłyście się z dr Płoszyńskim, macie jakieś doświadczenia, może którejś z was prowadził ciążę lub odbierał poród - pracuje na klinicznej.
Tak się zastanawiam, bo postanowiłam zmienić ginekologa i nie chciałabym trafić z deszczu pod rynnę.
Pozdrowionka!

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam,

Żaden szok Pan doktor stwierdził, że wczesna ciąża nie nadaje się na badanie USG (7 tydzień) po czym skończyło się na operacji i usunięciu jajowodu bo ciąża okazała się pozamaciczna. Jego komentarz - przykro mi! Jedyne badanie jakie wykonał to wysłał mnie na badanie krwi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
"bylam u niego 2 razy w sweesmedzie na poczatku ciazy.
Generalnie mowil ze do 3 miesiaca zebym nie przywiazywaa wagi do tego
dzis jestem jutro nie- natura plata rozne figle.
Spoznia sie na wizyty"-szok
Jestem maksymalnie zaskoczona Twoją wypowiedzią. Jestem pacjentką dr Płoszyńskiego i drugiego tak empatycznego lekarza, zaangażowanego i sympatycznego to – wg mnie – można ze świecą szukać. Nie raz ratował mnie z różnych opresji, pozostając po swoim dyżurze w szpitalu by zrobić mi zabieg chirurgiczny. A gdy w 7 mc ciąży zaczęłam krwawić, to jego pomoc wychodziła poza zwykłe schematy i rady. On po prostu bardzo się przejął stanem zdrowia swojej pacjentki!
Osobiście, z ręką na sercu, mogę polecić dr Płoszyńskiego jako nie tylko bardzo dobrego specjalistę, ale „ludzkiego lekarza”!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ten człowiek nie nadaje się na lekarza, jest hamski, opryskliwyi nie posiada w sobie za grosz empati. nawet weterynarz ma lepsze podejście do zwierząt niż on do pacjentek, nie życze żadnej kobiecie aby trafila na niego. Kiedy przyjechałam z okropnymi bólami na odział to dał mi do zrozumienia że właśnie go obudziłam, miał pretensje do mnie o to ze poroniłam i że teraz bedzie musiał się mną zając, nakrzyczał na mnie że jak ja moge nie wiedzieć co się ze mną dzieje!!! i wogóle jakim prawem wszystko mnie boli. (może staje się człowiekiem kiedy dostanie w łape) nie polecam nikomu, teraz nawet gdybym umierała z bólu to najpierw zapytam czy w danym szpitalu/przychodni przyjmuje ten człowiek bo jeśli tak to nie zostane tam nawet sekundy. nie potrafi poszanować intymności i godności pacjentki, gorszego "lekarza" przez całe swoje życie nie spotkałam a juz miałam z nimi troche do czynienia. facet nie zna kompletnie kodeksu etyki lekarskiej zgodnie z art 12 tego kodeksu , lekarz oraz położna powinni życzliwie oraz kulturalnie traktowac pacjenta, szanując ich godność osobistą i prawo do intymności jak rownież mówi o tym art 20 - 22 ustawy o prawach pacjenta. Reansumując "pan doktor" powinien się przekwalifikować i zacząć pracować w prosektorium, chodź i tak uważam że nieboszczyk zasługuje na szacunek
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Żmudzińską polecam!!!
Przyjmuje w Żukowie prywatnie. Koszt to 50-100 zł (zależy co robi). Jestem z niej zadowolona.
Akurat co do wyróżnień i nagród lekarzy, należy być ostrożnym. Koleżanka straciła dziecko przez jednego takiego "nagrodzonego", bo nie skierował jej na żadne badania, a nawet nie chciał wziąć na fotel, nie zrobił USG, podczas gdy miała zagrożenie ciąży. Ale dla niego drugi miesiąc to jeszcze nie ciąża! (Druga koleżanka w bardzo zbliżonej sytuacji trafiła do odpowiedzialnego lekarza i obecnie jest w piątym miesiącu ciąży, bo przeprowadzono bardzo szczegółowe badania i od razu podano odpowiednie leki).
dr Płoszyński jest bardzo dobrym specjalistą. Niestety nie pracuje juz na Klinicznej. Został ordynatorem traktu porodowego w szpitalu w Redłowie.
dr Posyz}ski jest najlepsyzm lekaryem jakiego moe sobie wzmaryz kobieta. Jest dobrzm specjalist bardyo miz i szmpatzcynz.
bylam u niego 2 razy w sweesmedzie na poczatku ciazy.
Generalnie mowil ze do 3 miesiaca zebym nie przywiazywaa wagi do tego
dzis jestem jutro nie- natura plata rozne figle.
Spoznia sie na wizyty
a mogłabyś powiedzieć ile kosztuje wizyta u dr grzybowskiego i czy za usg się dodatkowo płaci?
mogłabym się dowiedziec gdzie przyjmuje dr Żmudzińska i ile kosztuje ta "przyjemność"?? na stronie jej jest Żukowo? tylko tam przyjmuje?z gory wielkie dzieki za odp :-)
No właśnie. Ja właśnie od doktora Plewy:) Dziewczyny, ile kosztuje badanie hormonalne? nie dostanę skierowania od lekarza, straciłam przez 1,5 roku nadzieję... A z moim organizmem jest coś mocno nie tak.

Wow dziewczyny dr.Żmudzińska faktycznie z tego co słyszałam jest dobra,i tez pracuje w Nowym Porcie ale nie radze chodzić do Dr Plewy a dlaczego tego nie moge powiedziec poniewaz to zbyt osobiste pozdrawiam
jak nie będzie warto, też napisz :)
powodzenia!

idę na wizytę we wtorek, to Wam zdam relację jak będzie tego warto:)
Pozdrowionka

image
:)

znam go dobry lekarz ale mi nie pomógł.
Jest sympatyczny. Ale co z tego, jeśli od 1,5 roku ani od niego, ani od drugiego z ginekologów z portu nie uzyskałam ani skutecznej rady na zaburzenia miesiączkowania ani skierowania na badania hormonalne. A ja już się zaczynam przyzwyczajać do miesiączki co dwa tygodnie przez tydzień. Panowie wypróbowują na mnie tylko coraz to nowe pigułki antykoncepcyjne

ja mam poczatek lipca ale wybrałam wojewódzki, mam nadzieje, że nam obu wszystko pójdzie "gładko". Powodzenia:)

jaszczurka

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry