Widok

dr Płoszyński ginekolog

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hejka,
dziewczyny może zetknęłyście się z dr Płoszyńskim, macie jakieś doświadczenia, może którejś z was prowadził ciążę lub odbierał poród - pracuje na klinicznej.
Tak się zastanawiam, bo postanowiłam zmienić ginekologa i nie chciałabym trafić z deszczu pod rynnę.
Pozdrowionka!

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie słyszałam o tym lekarzu

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a gdzie zamierzasz rodzic gryzeldko? i kiedy?:) może się spotkamy na porodówce:P

jaszczurka
Hej, jeśli chcesz zmienić lekarza to polecam dwóch z klinicznej: dr Grzybowski i dr Żmudzińska, naprawde spoko. Z tym że dr Grzybowski ma prywatny Gabinet na Legionów i robi bardzo dobre USG, jest jednym z nielicznych, który potrafi zmierzyć dziecku fałd karkowy który wyklucza zaspół Downa, a na pomorzu jest ich niewielu.

Chcę rodzić na klinicznej, termin mam dopiero na sierpień więc jeszcze trochę czasu mam.
u dr Grzybowskiego byłam dwa razy na usg wcześniej, przed ciążą - jest bardzo sympatyczny.

Znajomy polecił Płoszyńskiego, tylko nie wiem jak on stoi z usg, chociaż to nie problem zawsze można zrobić u kogoś innego, myślałam o Doeringu, ale może Grzybowski to też dobry pomysł.

image
aggga, mówisz, że warto wybrać doktor Żmudzińską? Trochę nie mam zaufania do kobiet ginekologów, ale póki co jestem u doktora z Nowego Portu ;) więc chyba gorzej być nie może...

Kurde... przeciez on dostał różową wstążkę tylko że chyba sam na siebie głosował :-)

ja mam poczatek lipca ale wybrałam wojewódzki, mam nadzieje, że nam obu wszystko pójdzie "gładko". Powodzenia:)

jaszczurka
Jest sympatyczny. Ale co z tego, jeśli od 1,5 roku ani od niego, ani od drugiego z ginekologów z portu nie uzyskałam ani skutecznej rady na zaburzenia miesiączkowania ani skierowania na badania hormonalne. A ja już się zaczynam przyzwyczajać do miesiączki co dwa tygodnie przez tydzień. Panowie wypróbowują na mnie tylko coraz to nowe pigułki antykoncepcyjne

znam go dobry lekarz ale mi nie pomógł.
:)

idę na wizytę we wtorek, to Wam zdam relację jak będzie tego warto:)
Pozdrowionka

image
jak nie będzie warto, też napisz :)
powodzenia!

Wow dziewczyny dr.Żmudzińska faktycznie z tego co słyszałam jest dobra,i tez pracuje w Nowym Porcie ale nie radze chodzić do Dr Plewy a dlaczego tego nie moge powiedziec poniewaz to zbyt osobiste pozdrawiam
No właśnie. Ja właśnie od doktora Plewy:) Dziewczyny, ile kosztuje badanie hormonalne? nie dostanę skierowania od lekarza, straciłam przez 1,5 roku nadzieję... A z moim organizmem jest coś mocno nie tak.

mogłabym się dowiedziec gdzie przyjmuje dr Żmudzińska i ile kosztuje ta "przyjemność"?? na stronie jej jest Żukowo? tylko tam przyjmuje?z gory wielkie dzieki za odp :-)
a mogłabyś powiedzieć ile kosztuje wizyta u dr grzybowskiego i czy za usg się dodatkowo płaci?
bylam u niego 2 razy w sweesmedzie na poczatku ciazy.
Generalnie mowil ze do 3 miesiaca zebym nie przywiazywaa wagi do tego
dzis jestem jutro nie- natura plata rozne figle.
Spoznia sie na wizyty
dr Posyz}ski jest najlepsyzm lekaryem jakiego moe sobie wzmaryz kobieta. Jest dobrzm specjalist bardyo miz i szmpatzcynz.
dr Płoszyński jest bardzo dobrym specjalistą. Niestety nie pracuje juz na Klinicznej. Został ordynatorem traktu porodowego w szpitalu w Redłowie.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry