Widok

dr Stefanowicz-Kujawa watpliwosci

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny byl juz kiedys watek o dobrym lekarzu ginekologu-endokrynologu.Padlo nazwisko dr Kujawy,ale mam pewne watpliwosci czy jest ona ginekologie-poloznikiem czy ginekologiem-endokrynologiem-poloznikiem,poniewaz w internecie,na stronie gdzie przyjmuje nie ma adnotaci"endokrynolog".Czy z Gdanska jestescie w stanie polecic jeszcze jakas Pania doktor?Slyszalam kiedys o ginekologu-endokrynologu lubickiej,lubinskiej,lubanskiej cos takiego,ma jakies dwuczlonowe nazwisko,moze ktoras z Was skojarzy?jest mi to dosyc pilnie potrzebne
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A musi to być koniecznie ginekolog-endokrynolog?
Ja chodzę do endokrynologa do przychodni przy Kowalskiej ( tam gdzie Stefanowicz-Kujawa przyjmuje) do dr Babińskiej. Bardzo dokładna, sumienna, skrupulatna lekarka. Jestem z niej zadowolona. Przy każdej wizycie przeprowadza dokładny wywiad odnośnie choroby itp Robi dokładne zapiski z tego co mówisz.

Stefanowicz-Kujawa jest przereklamowana. Już kilka razy słyszałam/czytałam, że ma bałagan w karcie, nie zapisuje wszystkiego, chaotyczna. Ma chyba za dużo pacjentów i sobie nie radzi...

Leczę się u Babinskiej,ale sama ona powiedziala mi ze mam znalezc ginekologa-endokrynologa.Polecila mi wlasnie jedna Pania z Gdanska,ktorej nazwisko składa sie z dwoch czlonow,nie jestem w stanie sobie przypomniec.Moze ktorejs z Was uda sie skojarzyc do poniedzialku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A może chodzi Ci o dr Janina Ratnicka-Klimaszewska?

Przejrzyj katalog trójmiasta, może Ci się przypomni:

http://katalog.trojmiasto.pl/zdrowie_i_medycyna/ginekolodzy/gdansk/
http://katalog.trojmiasto.pl/zdrowie_i_medycyna/endokrynolodzy/gdansk/
Moyre a mówimy o tej samej Babińskiej? Bo wiem, że w przychodni przy Kowalskiej są dwie Babińskie, a ta moja endokrynolog cały sierpień jest na urlopie - swieżo upieczona mężatka :)

moja:)Babinska przyjmuje tam gdzie Sworczak,czyli na Zabiance w Endomedzie.Powiedziala ze koniecznie musze przejsc sie do gin-endo,bo ona swoje leczenie u mnie bedzie prowadzila w jednej kwestii,a tamten lekarz musilaby poprowadzic inna.
Nie,to nie jest to nazwisko:)ale przejrze linki,moze cos mi zaswita.
Nie ma na pewno tam jej nazwiska.Ale jest tez duza adresow bez nazwisk lekarzy.Eh,normalnie mam na koncu jezyka jej nazwisko i nie moge sobie przypomniec.Na pewno jest gdanska i na pewno jest endo-gin.dziewczyny na forum juz kiedys ją wspominaly kilka razy,ale nie moge znalezc w watkach.
ja jej nie polecam

Moyre w poprzednich wątkach taka listę znalazłam, może akurat skojarzysz?

dr Krzysztof Blaut
dr Wanda Gręda-Gregorkiewicz
dr Anna Lewczuk
dr Jacek Michalski
dr Krystyna Mizan-Gross
dr Mariusz Połeć
dr Ewa Ziemlewska-Krawczyk
dr Krzysztof Sworczak
dr Vijay Kumar Sharma
dr Lizakowska-Kmieć
dr Chełmińska Katarzyna
dr Anna Babińska
dr Mariusz Kazmirowicz
dr Janina Ratnicka-Klimaszewska
dr Iwona Gugała-Butalewicz

Ja osobiście baaardzo dużo dobrego o Mizan-Gross słyszałam.

Pozdarwiam.

Ja nie polecam. Kiedys mimo, ze poinformowalam ze absolutnie nie moge brac odpowiednich lekow, zostalam zywym ekperymentem i wyladowalam na dwa tygodnie w szpitalu pod kroplowka.
Potem po wielu latach znowu trafilam, bo "takie dobre opinie", wiem, to byla glupota, ale poszlam. Nie zauwazylam robienia zadnych notatek w komputerze, czy na kartce, wszystko na zasadzie "bedzie dobrze, prosze przyjsc w poniedzialek". Przychodzilam i od nowa musialam tlumaczyc o co chodzilo. Padaly slowa typowo medyczne, ktorych nie pamietalam, moglam zle zinterpretowac tlumaczenie mi tego, wiec opowiadajac o co chodzi bylam jedynym zrodlem informacji. Badania sa tam drogie, a czesc wynikow posiada wylacznie zainteresowana pacjentka.

Moyre, dr Kujawa prowadziła moją ciążę i jest tez moim endo, tak więc polecam!!!

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
ja też byłam kilka razy u pani doktor i tak jak mówa asinek za każdym razem musiałam opowiadać od nowa, nie ma karty żadnych notatek, no niby można nosic ze soba poprzednie karteluszki ale jak dałam je do wglądu na nawet nie spojrzała, zrezygnowałam z usług i poszłam na do invicta

eh,ciezko w sumie powiedziec jaka jest dr Kujawa,opinie mocno podzielone.Powidzcie kto przujmuje w Invictcie i czy na pewno jest to gin-endo czy moze tylko endokrynolog.
to pójdź na próbę do Kujawy i sama oceń, w invicie mozna majątek stracić

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
Chodziłam do dr Kujawy przez ok 2 lata. Za kazdym razem wizyta była w róznej cenie - np za wypisanie recepty raz 20 a raz 50 czy 70 zł. To samo dotyczyło wizyty - raz 50 a raz 80 (za samo badanie).
Najbardzie zdziwiła mnie systuacja kiedy pani doktor nie mogła wypisać mi zwolnienie któregoś dnia (ponieważ nie było siostry w rejestracji) i poprosiła, żebym przyszła następnego dnia po odbiór zwolnienia - oczywiście i pierwszego i drugiego dnia musiałam zapłacić po 70 zł - więc za wizytę bez badania zapłaciłam łacznie 140 zł!
W momencie kiedy planowałam ciążę zasugerowała, że dobrze zrobic szereg badań. Łączy koszt za te badania to ok 500 - 600 zł (ponoć wszystkie były niezbędne przed planowaniemciażą).
Jak z tymi badaniami udałam się na do dwóch innych lekarzy to kazdy był w szoku ilością badań (część z nich robi się ponoć po kilkukrotnym poronienieu a nie u kobiety która pierwszy raz planuje ciąże).
Oczywiście przez dwa lata nie miałam prowadzonej żadej karty, jedynie dostawałam jakieś notatki pani doktor.
Ostatwecznie zdecydowałam się na ginekologa w Invictie - przynajmniej za każdym razem cena za wizyte lekarską jest jasna no i badania tańsze niż w gabinecie przy Kowalskiej.

Jeśli chodzi o Invicta to moja kuzynka chodzi do dr Szczurowicz i sobie ją chwali.

Dziewczyny, czy możecie napisać kiedy i w jakich godzinach przyjmuje dr Stefanowicz-Kujawa, bo takiej informacji na jej stronce nie znalazłam. Czy któraś z Was osrientuje się, ile kosztuje wizyta z usg i cytologią? Pozdrawiam

Generalnie przyjmuje codziennie, raz w miesiącu w sobotę. Najlepiej zadzwonić i się samemu dopasować do terminu. 305-79-72 Wizyta 80zł, cytologia 25 zł, ale teraz jest program NFZ i jest za darmo.

Ja płacę za wizytę 50 zł. 80 zł płaciłam przy pierwszej wizycie

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry