Widok
dr Stefanowicz-Kujawa watpliwosci
dziewczyny byl juz kiedys watek o dobrym lekarzu ginekologu-endokrynologu.Padlo nazwisko dr Kujawy,ale mam pewne watpliwosci czy jest ona ginekologie-poloznikiem czy ginekologiem-endokrynologiem-poloznikiem,poniewaz w internecie,na stronie gdzie przyjmuje nie ma adnotaci"endokrynolog".Czy z Gdanska jestescie w stanie polecic jeszcze jakas Pania doktor?Slyszalam kiedys o ginekologu-endokrynologu lubickiej,lubinskiej,lubanskiej cos takiego,ma jakies dwuczlonowe nazwisko,moze ktoras z Was skojarzy?jest mi to dosyc pilnie potrzebne
A musi to być koniecznie ginekolog-endokrynolog?
Ja chodzę do endokrynologa do przychodni przy Kowalskiej ( tam gdzie Stefanowicz-Kujawa przyjmuje) do dr Babińskiej. Bardzo dokładna, sumienna, skrupulatna lekarka. Jestem z niej zadowolona. Przy każdej wizycie przeprowadza dokładny wywiad odnośnie choroby itp Robi dokładne zapiski z tego co mówisz.
Stefanowicz-Kujawa jest przereklamowana. Już kilka razy słyszałam/czytałam, że ma bałagan w karcie, nie zapisuje wszystkiego, chaotyczna. Ma chyba za dużo pacjentów i sobie nie radzi...
Ja chodzę do endokrynologa do przychodni przy Kowalskiej ( tam gdzie Stefanowicz-Kujawa przyjmuje) do dr Babińskiej. Bardzo dokładna, sumienna, skrupulatna lekarka. Jestem z niej zadowolona. Przy każdej wizycie przeprowadza dokładny wywiad odnośnie choroby itp Robi dokładne zapiski z tego co mówisz.
Stefanowicz-Kujawa jest przereklamowana. Już kilka razy słyszałam/czytałam, że ma bałagan w karcie, nie zapisuje wszystkiego, chaotyczna. Ma chyba za dużo pacjentów i sobie nie radzi...
moja:)Babinska przyjmuje tam gdzie Sworczak,czyli na Zabiance w Endomedzie.Powiedziala ze koniecznie musze przejsc sie do gin-endo,bo ona swoje leczenie u mnie bedzie prowadzila w jednej kwestii,a tamten lekarz musilaby poprowadzic inna.
Nie,to nie jest to nazwisko:)ale przejrze linki,moze cos mi zaswita.
Nie,to nie jest to nazwisko:)ale przejrze linki,moze cos mi zaswita.
Moyre w poprzednich wątkach taka listę znalazłam, może akurat skojarzysz?
dr Krzysztof Blaut
dr Wanda Gręda-Gregorkiewicz
dr Anna Lewczuk
dr Jacek Michalski
dr Krystyna Mizan-Gross
dr Mariusz Połeć
dr Ewa Ziemlewska-Krawczyk
dr Krzysztof Sworczak
dr Vijay Kumar Sharma
dr Lizakowska-Kmieć
dr Chełmińska Katarzyna
dr Anna Babińska
dr Mariusz Kazmirowicz
dr Janina Ratnicka-Klimaszewska
dr Iwona Gugała-Butalewicz
Ja osobiście baaardzo dużo dobrego o Mizan-Gross słyszałam.
Pozdarwiam.
dr Krzysztof Blaut
dr Wanda Gręda-Gregorkiewicz
dr Anna Lewczuk
dr Jacek Michalski
dr Krystyna Mizan-Gross
dr Mariusz Połeć
dr Ewa Ziemlewska-Krawczyk
dr Krzysztof Sworczak
dr Vijay Kumar Sharma
dr Lizakowska-Kmieć
dr Chełmińska Katarzyna
dr Anna Babińska
dr Mariusz Kazmirowicz
dr Janina Ratnicka-Klimaszewska
dr Iwona Gugała-Butalewicz
Ja osobiście baaardzo dużo dobrego o Mizan-Gross słyszałam.
Pozdarwiam.
Ja nie polecam. Kiedys mimo, ze poinformowalam ze absolutnie nie moge brac odpowiednich lekow, zostalam zywym ekperymentem i wyladowalam na dwa tygodnie w szpitalu pod kroplowka.
Potem po wielu latach znowu trafilam, bo "takie dobre opinie", wiem, to byla glupota, ale poszlam. Nie zauwazylam robienia zadnych notatek w komputerze, czy na kartce, wszystko na zasadzie "bedzie dobrze, prosze przyjsc w poniedzialek". Przychodzilam i od nowa musialam tlumaczyc o co chodzilo. Padaly slowa typowo medyczne, ktorych nie pamietalam, moglam zle zinterpretowac tlumaczenie mi tego, wiec opowiadajac o co chodzi bylam jedynym zrodlem informacji. Badania sa tam drogie, a czesc wynikow posiada wylacznie zainteresowana pacjentka.
Potem po wielu latach znowu trafilam, bo "takie dobre opinie", wiem, to byla glupota, ale poszlam. Nie zauwazylam robienia zadnych notatek w komputerze, czy na kartce, wszystko na zasadzie "bedzie dobrze, prosze przyjsc w poniedzialek". Przychodzilam i od nowa musialam tlumaczyc o co chodzilo. Padaly slowa typowo medyczne, ktorych nie pamietalam, moglam zle zinterpretowac tlumaczenie mi tego, wiec opowiadajac o co chodzi bylam jedynym zrodlem informacji. Badania sa tam drogie, a czesc wynikow posiada wylacznie zainteresowana pacjentka.
Chodziłam do dr Kujawy przez ok 2 lata. Za kazdym razem wizyta była w róznej cenie - np za wypisanie recepty raz 20 a raz 50 czy 70 zł. To samo dotyczyło wizyty - raz 50 a raz 80 (za samo badanie).
Najbardzie zdziwiła mnie systuacja kiedy pani doktor nie mogła wypisać mi zwolnienie któregoś dnia (ponieważ nie było siostry w rejestracji) i poprosiła, żebym przyszła następnego dnia po odbiór zwolnienia - oczywiście i pierwszego i drugiego dnia musiałam zapłacić po 70 zł - więc za wizytę bez badania zapłaciłam łacznie 140 zł!
W momencie kiedy planowałam ciążę zasugerowała, że dobrze zrobic szereg badań. Łączy koszt za te badania to ok 500 - 600 zł (ponoć wszystkie były niezbędne przed planowaniemciażą).
Jak z tymi badaniami udałam się na do dwóch innych lekarzy to kazdy był w szoku ilością badań (część z nich robi się ponoć po kilkukrotnym poronienieu a nie u kobiety która pierwszy raz planuje ciąże).
Oczywiście przez dwa lata nie miałam prowadzonej żadej karty, jedynie dostawałam jakieś notatki pani doktor.
Ostatwecznie zdecydowałam się na ginekologa w Invictie - przynajmniej za każdym razem cena za wizyte lekarską jest jasna no i badania tańsze niż w gabinecie przy Kowalskiej.
Najbardzie zdziwiła mnie systuacja kiedy pani doktor nie mogła wypisać mi zwolnienie któregoś dnia (ponieważ nie było siostry w rejestracji) i poprosiła, żebym przyszła następnego dnia po odbiór zwolnienia - oczywiście i pierwszego i drugiego dnia musiałam zapłacić po 70 zł - więc za wizytę bez badania zapłaciłam łacznie 140 zł!
W momencie kiedy planowałam ciążę zasugerowała, że dobrze zrobic szereg badań. Łączy koszt za te badania to ok 500 - 600 zł (ponoć wszystkie były niezbędne przed planowaniemciażą).
Jak z tymi badaniami udałam się na do dwóch innych lekarzy to kazdy był w szoku ilością badań (część z nich robi się ponoć po kilkukrotnym poronienieu a nie u kobiety która pierwszy raz planuje ciąże).
Oczywiście przez dwa lata nie miałam prowadzonej żadej karty, jedynie dostawałam jakieś notatki pani doktor.
Ostatwecznie zdecydowałam się na ginekologa w Invictie - przynajmniej za każdym razem cena za wizyte lekarską jest jasna no i badania tańsze niż w gabinecie przy Kowalskiej.