Widok

dwie matki chrzestne?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny co sądzicie o tym zeby dziecko miało dwie matki chrzestne zamiast ojca chrzestnego? i czy wiecie w ogole czy tak mozna?Z gory dziekuje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Z tego co wiem może tak być
image

Fotografia okolicznościowa, sesje dziecięce, portretowe itd.
www.ans-photo.pl
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
hahhahah to nei slub i nie swiadkowie by mozna bylo miec tej samej plci chrzestnych

rodzice chrzestni = mezczyzna plus koniecta
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 21
rodzice chrzestni = mezczyzna plus kobieta
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 15
ostatnio moja siostra była matką chrzestną na takim chrzcie. Też były dwie matki chrzestne i ksiądz nie miał z tym problemów.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 1
http://www.rodzice-chrzestni.pl/chrzest/plec-chrzestnych.htm
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Moga być dwie kobiety.
image

image
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak dla mnie lepiej zeby dziecko mialo dwie matki chrzestne/dwoch ojcow, ktorzy beda rzeczywiscie tymi rodzicami chrzestnymi i interesuja sie dzieckiem, niz brac kogokolwiek bo akurat nie ma sie w bliskiej rodzinie czy znajomych kandydata drugiej plci... Sama mam matke chrzestna ktora widzialam z 3 razy...
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 1
No właśnie i ja jestem tego samego zdania co Aniaa :)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
hopka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
hahaha ;) na ten temat wczoraj z mężem rozmawialismy, ze chcielibysmy naszych świadków wziąć na chrzestnych, dwóch tatusiów :P
image

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
moi znajomi mieli na ślubie dwóch świadków- każde z nich miało brata, którego chciało mieć za świadka więc stwierdzili, że niech tak będzie :)

na zdjęciach fajnie to wygląda, panna młoda i trzech facetów w czerni (jak chłopcy z BOR-u ;)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
nigdy w życiu nie chciałabym mieć dwóch matek chrzestnych, ani dwóch ojców chrzestnych. jak dla mnie trąci to homo
image
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 47
W którym miejscu trąci to homoseksualizmem...?
image

www.facebook.com/MauaFotografia
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1
Właśnie o to samo chciałamłąm zapytac :/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
rodzice chrzestni, sama nazwa wskazuje kto ma nimi być, kobieta i mężczyzna, a nie dwie kobiety lub dwóch mężczyzn
image
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 18
Rozmawiałam ostatnio o tym z księdzem nie ma takiej opcji żeby były dwie matki lub dwoje ojców to wymysł kogoś i nie było takiej sytuacji by zostali dopuszczeni...
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 13
Bzdura, podejrzewam, że wszystko zależy od księdza, sama byłam na dwóch chrztach gdzie były dwie matki chrzestne. To tak sama jak nie ma przykazu że muszą być dwie osoby "chrzestne" - równie dobrze może być jedna osoba.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3
mój kuzyn chrzcił swoją córkę i też były dwie mamy chrzestne. Oczywiście wcześniej wszystko zostało ustalone z księdzem i z tego co wiem nie było większych obiekcji.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie słyszałam i nie widziałam tego ale czemu nie? a ja też miałam dwóch świadków i fajnie było:)co do chrzestnych to lepsi tacy niż tacy co maja dziecko gdzieś i potem takie dziecię nie widzi tych rodziców chrzestnych.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Urlop niani (65 odpowiedzi)

Dziewczyny, Czy płacicie pensje niani podczas urlopu? Pozdrawiam

dobry stomatolog - kogo polecacie? (132 odpowiedzi)

jak wyżej, zależy mi na dobrym stomatologu (dobrym pod względem jakości usług i ceny), najlepiej...

rodzice chrzestni poszukiwani:) (48 odpowiedzi)

Zakladam osobny watek:)Jest ktos chetny?Bo stwierdzam,ze w dzisiejszych czasach bardzo trudno...

do góry