Widok

eh jak to jest z tym zajsciem...

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czesc! raczej nie udzielam sie na Waszym forum, przewaznie tylko czytam. Kiedys prosilam abysie pomogly w kwestii badan przed planwana ciaza, wiec co niektore moze mnie pamietaja.

Tak sie po prostu zaczelam zastanawia i dlatego napisalam. Jak to jest z tym zajsciem... Zrobilam wszystkie wymagane badania, niby wszystko w porzadku, dni cyklu tez spokojnie okreslam a w ciaze poki co nie zaszlam...

A tym czasem kolejna dziewczyna z mojego otoczenia jest w ciazy. Wpadla, ale wszystko u niej i u dzieciatka w porzadku... Kolejna - bo juz kilka znajomych tak powpadalo, nic nie planujac, nic nie badajac...

Jak to wiec jest? Wpasc sie latwiej czy co???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cześć dziewczyny ;) Witam Was serdecznie po niemal 5-cio miesięcznej przerwie... Czy jeszcze mnie tu ktoś pamięta?:) Chciałam się ładnie przywitać, dodać, że z tym zajściem to nie ma co się przejmować. Pojawi się w najmniej oczekiwanym momencie, czego jestem świetnym przykładem ;) No i chciałm Brzoskwisi oraz całej reszcie gratulować malutkiego szczęścia ;)))) POzdrawiam

image

Najlepiej nie myślec o zajściu w ciąże bo nigdy tak nie jest jak się czegoś bardzo chce.Moja koleżanka starała się z mężem od ślubu żeby miec dziecko a dopiero po 5 latach zaszła w ciąże.Też robiła wszystkie badania i było dobrze.Przyjdzie czas na ciebie to zajdziesz w ciąże więc nie martw się.

ślubowaliśmy 14 października 2006
image
image
Cześć Dominiczko :)
Dziękujemy bardzo ;) Miło znów Ciebie widzieć - tym razem na innym forum

Cześć dziewczyny:)
Dokładnie wiem o czym piszecie, ja miałam to samo, staraliśmy się z mężem o dzidzię ponad rok, wcześniej robilśmy badania i byliśmy zdrowi, chociaż mialam nieregularne cykle, ale P doktor poradził mi żebym mierzyła sobie rano, dokladnie o tej samej porze temperaturę i obserwowała cykl. Kochaliśmy się w dni płodne, w pozycjach ktore miały pomóc w zapłodnieniu i dalej nic, bez efektów. Widzialam po swoim mężu, że taki sex na zawołanie też go męczył i pozniej był zniechęcony, wiec powiedziałam DOŚĆ, odpuściliśmy sobie, nie myśleliśmy o tym, chociaż ciągle prowadziłam kalendarzyk żeby wiedzieć co się ze mną dzieje. Po trzech miesiącach "odpuszczenia sobie" zaszłam w ciąże. Dzisiaj jestem w 29 tyg ciąży i jak widać często przyczyna jest w naszej psychice. Przed ciążą jak się dopwiedziałam, że kolojna z moich koleżanek będzie miała dzidzię to płakałam jak bóbr i nie mogłam się uspokoić. Więc dziewczyny trochę odpuście, wiem, że to trudne, ale efekty są zadziwiające i warto :))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Problem z usypianiem dziecka- może ktoś miał podobny? (37 odpowiedzi)

Czy któraś z Was miała taki problem: Od kilku tygodni mam problem z kładzeniem małej spać...

Kartony do przeprowadzki ! PILNE!!! (123 odpowiedzi)

Dziewczyny pomóżcie...w piątek czeka mnie przeprowadzka, a jeszcze nie mam kartonów. Potrzebuje...

Pediatra przychodnia morena (8 odpowiedzi)

Możecie polecić jakiegoś pediatre z przychodni Morena? Długo się czeka na wizytę w gabinecie...

do góry