Widok

fryzjer z pomysłem

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Poszukuję fryzjera, który ma pomysł. Takiego któremu nie będę musiała tłumaczyć jak ma mnie obciąć. Dajcie namiary i ceny..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mogę polecić salon we Wrzeszczu na Jesionowej 1. Babeczka w krótkich rudych włoskach, pani Jola Ofmańska. Jak skracałam włosy z długich na baaardzo krótkie i nie wiedziałam jak, pokazała przykładowe fryzury, doradziła. Wyszło super. POLECAM.

tam jest jedna fryzjerka,taka z czarnymi kręconymi wlosami i jedna maniciurzystka.Co wazne fryzjerka nie nalezy do tych trzeszczacych nad uchem lalusiek:)bynajmniej mnie to drazni.jak bedziesz dzwonic popros Pania fryzjerke,albo zwyczajnie umow sie na wizyte.babeczki sa mile i pomocne.dawno tam nie bylam bo chorowalam ale chyba nic sie nie zmienilo:)
Dzięki, już myślałam, że nikt mi nie pomoże w tej kwestii a moje włosy wymagają cięcia a babski charakterek poprawy samopoczucia jaką dają zmiany w wyglądzie. A masz tam konkretną osobę?
ja jestem strasznie wybredna i z reguły niezadololona z tego co mi na glowie zrobia tym bardziej ze mam kręcone wlosy.Trafilam kiedys do fryzjerki ze STUDIO URODY 07.Nic dodac nic ując.Jestem stala klientka,jakos tak zostalam tam.Zawsze fryzjerka zrobi mi to co chce i nie musze jej tlumaczyc zbyt dlugo.jak chcesz to moze umow sie na wizyte sama zobaczysz czy Ci sie podoba

STUDIO URODY07
PON-PI 9-19
SOB 9-15

UL.SWIETOJANSKA 41 I PIETRO

TEL. 058 621 07 78

TERMINY TEZ MAJA DOBRE

ceny:

strzyzenie 30-40 zl
farba 65-120 zl
regeneracja 30-40 zl
refleksy komplet 65-85 zl

itd

mozna tam tez zrobic paznokcie ale nigdy nie robilam
a jakie mają ceny i do kogo się zgłosić?
Część moich koleżanek chodzi do AVANGARDY w Gdyni-Cisowej, koło SKM i pętli trolejbusowej.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry