Widok

gdy nagle znikneły objawy ciazowe

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jestem na poczatku ciazy 6tc
jak dotad było mi niedobrze , bolał mnie brzuch , piersi
i nagle wszystkie objawy znikneły
czy to znaczy ze poronie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Olu nie filmuj się - idź do gina i rozwiej wątpliwości (na USG zobaczysz, czy dzidziuś się ładnie rozwija, ß-hcg pokaże, który to tydzień ciąży itd)

a my trzymamy kciuki :)
Agatha dobrze prawi ;) Tak właśnie bym zrobiła na Twoim miejscu
ja oprocz braku miesiaczki i poczatkowych bóli piersi i sennosci nie miałam zadnych innych ale jak szybko przyszly tak szybko odeszly i jeszcze wiele razy pozniej sie zastanawialam czy wszystko ok, a to jak dziecko np nie dalo dluzej znac o sobie itp wiec nie ma co sie nakrecac tylko jak radza inni konsultacja z lekarzem i ewentualnie beta. i spokój spokoj spokoj
mi objawy o których piszesz minęły własnie nagle i nie wróciły już do końca. Za to inne dolegliwości zaczeły sie pojawiać. Na pewno to nie znaczy, że poronisz.
Nie martw się,ja w ogole nie miałam objawów 1 ciąży,poza brakiem miesiączki.
Tyle ciąż na świecie i objawów ile kobiet:) !!! ja bym się nie martwiła na zapas... Zrób Beta i na spokojnie skontaktuje się z lekarzem.:)
ja tylko wpierwszych dwóch miesiącach ciąży miałam lekkie dolegliwości jak mdłości póxniej przeszło i nic się nie działo do momentu aż dziecko zaczęło kopać...nic żadnych zachcianek,mdłości..sporadycznie bolał brzuch i twardniał ale to jużpod koniec ciązy gdy była spora no i gdy za dużo chodziłam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Spokojnie, pewnie wszystko wróci po 2-3 dniach... miałam tak samo. Jeszcze będziesz miała dość mdłości, bólów piersi itp;) Trzymam kciuki!
ja w 6tyg oprócz tego że nie miałam okresu nic nie czułam... dopiero po 20tyg zaczeły się mdłości itp
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
To podobno niedobrze... Ale każda ciąża jest inna, większość kobiet wcale nie ma objawów w książkowych terminach.

Idź do lekarza, zrób 2 razy "betę" w odstępie 48 godzin, to się dowiesz... Ale jak to z ciążą - w sumie trudno cokolwiek przewidzieć. Mam nadzieję, że będzie dobrze.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry