Widok

gdy nagle znikneły objawy ciazowe

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jestem na poczatku ciazy 6tc
jak dotad było mi niedobrze , bolał mnie brzuch , piersi
i nagle wszystkie objawy znikneły
czy to znaczy ze poronie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To podobno niedobrze... Ale każda ciąża jest inna, większość kobiet wcale nie ma objawów w książkowych terminach.

Idź do lekarza, zrób 2 razy "betę" w odstępie 48 godzin, to się dowiesz... Ale jak to z ciążą - w sumie trudno cokolwiek przewidzieć. Mam nadzieję, że będzie dobrze.
ja w 6tyg oprócz tego że nie miałam okresu nic nie czułam... dopiero po 20tyg zaczeły się mdłości itp
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Spokojnie, pewnie wszystko wróci po 2-3 dniach... miałam tak samo. Jeszcze będziesz miała dość mdłości, bólów piersi itp;) Trzymam kciuki!
ja tylko wpierwszych dwóch miesiącach ciąży miałam lekkie dolegliwości jak mdłości póxniej przeszło i nic się nie działo do momentu aż dziecko zaczęło kopać...nic żadnych zachcianek,mdłości..sporadycznie bolał brzuch i twardniał ale to jużpod koniec ciązy gdy była spora no i gdy za dużo chodziłam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tyle ciąż na świecie i objawów ile kobiet:) !!! ja bym się nie martwiła na zapas... Zrób Beta i na spokojnie skontaktuje się z lekarzem.:)
Nie martw się,ja w ogole nie miałam objawów 1 ciąży,poza brakiem miesiączki.
mi objawy o których piszesz minęły własnie nagle i nie wróciły już do końca. Za to inne dolegliwości zaczeły sie pojawiać. Na pewno to nie znaczy, że poronisz.
ja oprocz braku miesiaczki i poczatkowych bóli piersi i sennosci nie miałam zadnych innych ale jak szybko przyszly tak szybko odeszly i jeszcze wiele razy pozniej sie zastanawialam czy wszystko ok, a to jak dziecko np nie dalo dluzej znac o sobie itp wiec nie ma co sie nakrecac tylko jak radza inni konsultacja z lekarzem i ewentualnie beta. i spokój spokoj spokoj
Agatha dobrze prawi ;) Tak właśnie bym zrobiła na Twoim miejscu
Olu nie filmuj się - idź do gina i rozwiej wątpliwości (na USG zobaczysz, czy dzidziuś się ładnie rozwija, ß-hcg pokaże, który to tydzień ciąży itd)

a my trzymamy kciuki :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry