Widok

gdzie ginekolog dla dzieci (nastolatek)?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Gdzie w trójmiescie dobry ginekolog ,najlepiej kobieta,dla dzieci (nastolatek) w trójmieście?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Każda kobieta ginekolog jest dobra dla nastolatki - na pierwszy raz zdecydowanie musi być kobieta - a skąd jesteś? ginekologów wszędzie masa więc musisz sprecyzować ?
niekoniecznie kobieta musi być, ja byłam pierwszy raz u kobiety i wspominam to b. źle, na kolejną wizytę poszłam do dr Szczypka i mimo że mężczyzna nigdy nie miałam z tym problemu. Myślę ze najlepiej zaprowadzić córkę do swojego ginekologa ale wcześniej go uprzedzić
na jaskowej dolinie jest/byla? przychodnia dla nastolatek i nieletnich , zaraz kolo manhatanu
Ja jestem z Sopotu,należę do dr.Wróbel,nie za bardzo bym chciala iść z córką na pierwsa wizytę do tej dr.
p. dr Ewa Stefanowicz-Kujawa przyjmuje w centrum Gdańska i jest ginekologiem dziecięcym
Np, w Gdyni w przychodni na Żwirki i Wigury (przychodnia "Śródmieście") jest dr Pilarska. Ona jest ginekologiem dziecięcym.
dr Sokołowska przyjmuje w szp. na Zaspie, gin. dzieciecy.
Pilarska jest całkiem dobra chodziłam do niej od 11roku zycia do 17 jak mnie pocisneła ze chciałam tabletki anty heheheh z mamą bylam zeby nie było :)
i od tamtej pory tylko faceci :)
Nie polecam Stefanowicz-Kujawy - nie zna sie na swoim zawodzie nieststy

w przychodni przyszpitalnej kolo wojewodzkiego byla przychodnia gin. dla dziewczynek
ja kiedys bylam na jeleniogorskiej, ale nazwiska nie pamietam:/
image
image
w przychodni na morenie jest poradnia ginekologiczna dla dziewcząt :) Ale konkretnego lekarza nie jestem w stanie polecic .
image
Dr Pankrac jest od nastolatek:) między innymi:) przyjmuje na Morenie
imageimage
Polecam bardzo p. Sylwię Łapińską Szumczyk , nie dość że świetny specjalista to do tego super podejście.

Na NFZ przyjmuje w Sopocie w przychodni ABC Family Med - ale długie terminy, prywatnie na Beniowskiego w Oliwie
image

image
Tylko nie Stefanowicz-Kujawa, okropna lekarka;/

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Pomocy! Jaka pralka najlepsza? (222 odpowiedzi)

Witam. Dziewczyny doradzcie jaka pralke wybrac? Obecnie mam whirpoola ktora ma 4 lata i była juz...

Irmina Wróblewska-Jankowska dermatolog - zna ktoś? Jakie opinie? (14 odpowiedzi)

Irmina Wróblewska-Jankowska przyjmuje na Jelelniogórskiej. Był ktoß może na wizycie i może...

szkoła Montessori - ktoś miał styczność? (57 odpowiedzi)

Chciałam poprosić o opinie osoby, które mają/znają dzieci uczęszczające do szkoły (nie...

do góry