Widok

gdzie kupie mleko w worku?

Na chełmie najlepiej?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
sprawdz w tesco
image

Uploaded with ImageShack.us
w tesco nie widziałam ale widziałam nawet ostatnio na pewno w pasażu królewskim w tym dużym sklepie nie pamiętam jak teraz się nazywa ale wcześniej to bodajże U JAKUBA :)
pasaż królewski? te koło lotu? czy chodziło Ci może o pasaż na Cieszyńskiego? bo ja pytałam o Chełm...
nie nie pasaż na chełmie czy tam centrum handlowe :) na cieszyńskiego tak tak :) tam był sklep U JAKUBA ale teraz nazwe zmienili na jakąś inna ;) ten sklep jest naprzeciwko gzeli a obok jego jest z jakimiś ciuchami dla dorosłych.

no faktycznie z rozpędu napisałam pasaż królewski... oczywiście chodziło mi o ten na cieszynskiego :)
to się przejdę, chociaż nie za bardzo mam po drodze. bo ja raczej stary chełm... pamietam był kiedys na cieszyńskiego sklep nabiałowy, ale go chyba zlikwidowali... a może to ten, o którym Ty piszesz... no cóż wypada sprawdzić...
nie nie o ile dobrze kojarze ten nabiałowy jest na górze nie wiem czy go zamknęli już czy też nie....ale jakiś czas temu byłam w tym dużym sklepie on jest na dole i zobaczyłam mleko w worku,aż się zdziwiałam bo takowe mleko kupowała moja mama jak byłam jesczcze dzieckiem ;)
mam nadzieję, że mówimy o mleku "w płynie" nie w proszku...
właśnie jak przeczytałam Twój ostatni wpis, to mnie oświeciło...
nabiałowy w pasażu nadal jest ale czy tam jest mleko w worku to nie wiem a czasami robię tam zakupy i nie widziałam ,na pewno na hali targowej w Gdańsku na zewnątrz jest bo mój tesć kupuje ,a kiedyś jak było jeszcze Bomi to też tam widziałam ale nie wiem czy jeszcze jakieś Bomi istnieje .
Synuś Marcelek 7 kwiecień 2004 ,Mateuszek 16 grudnia 2010image[url=http:[url=http://www.maluchy.pl]image[/url
Bomi jest w Medisonie.
ale przecież nie bedę targać mleka w worku z Gdańska Głównego (czy to z Bomi, czy z Hali) tramwajem. Dlatego pytam o Chełm...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja akurat mówię o płynnym mleku w worku :P takim jak kiedyś tylko takie sie kupowało ;)
To sobie nie targaj ,pytasz gdzie jest to odpowiedziałam ,jak mi by zależało to bym "Targała " i z Wrzeszcza a tak to sobie kup w butelce bo na Chełmie raczej nie dostaniesz w worku . Po za tym widzę na Chełmie najlepiej a nie na Chełmie wyłącznie .
Synuś Marcelek 7 kwiecień 2004 ,Mateuszek 16 grudnia 2010image[url=http:[url=http://www.maluchy.pl]image[/url
No to Ty byś targała, ja nie...
Dobrze,że ludzie są różni, bo byłoby nudno... Ale dzięki.
Podejde do nabiałowego w pasażu cieszyńskim. Dzięki dziewczyny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
asiunia niezalogowana a byłaś w tym sklepie co mówiłam tym dużym? tam widzialam na bank to mleko :)
dzisiaj ide...
ok daj znać czy dostałas :)
Beata, nie dostałam, bo za późno przyszłam :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
o kurcze tzn że szybko się rozchodzi to mleko...może uda Ci sie następnym razem dostać :)
Czy moge sie podłączyć do watku i zapytać czy ktos widział na przymorzu takie mleko?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak ktoś ma blisko Intermarche to tam jest napewno
image

Inne tematy z forum Kulinaria

Gotowanie - niby banalna sprawa .. ale jak sie nauczyc (38 odpowiedzi)

Witam Kuchareczki ... Moim problemem jest to że zupełnie nie potrafię gotować :( Zawsze obiady...

Przedstawiciel Thermomix (70 odpowiedzi)

Szukam przedstawiciela thermomix z Gdańska. Ktoś zna??

Sushi... (11 odpowiedzi)

Gdzie kupujecie rybę, żeby mieć pewność, że świeża? Przepisy też mile widziane, zwłaszcza z...

do góry