Widok

gdzie sklepy z materiałami?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Poszukuję sklepu z materiałami, chcę kupić ściągacz,aby przerobić spodnie na ciążowe, mieszkam od niedawna w Redzie, ale nie znalzłam nigdzie, może wiecie gdzie w Gdyni znajduje się taki sklep, ewentualnie w Gdańsku?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w Redzie jest tylko jeden sklep z materiałami.Na ul.Jana Pawła na tym pasażu gdzie jest pizzeria,ksiegarnia,bank PKO,sklepy z ciuchami.Sklep z materiałami znajduje sie calkiem z boku z prawej strony za zakretem za sklepem z ciuchami"ADAM".

w gdansku na przeciwko Manhatana po drugiej stronie sa dwa napewno (1 pietro), i na ul. Pańskiej na starówce tez 2.

we wrzeszczu jak byś szła z koncowego w strone manchatanu po lewej stronie ulicy jest salon gier a potem pasaz małych sklepików i w tym pasazu wczoraj go wyczaiłam nie przez przypadek

dzięki dziewczyny:)
beti1 napisał(a):

> Poszukuję sklepu z materiałami, chcę kupić ściągacz,aby
> przerobić spodnie na ciążowe, mieszkam od niedawna w Redzie,
> ale nie znalzłam nigdzie, może wiecie gdzie w Gdyni znajduje
> się taki sklep, ewentualnie w Gdańsku?

w Chyloni jest hurtownia materiałów, wysiadasz na przystanku skm w Chyloni tam bliziutko skrzyżowania jest ten sklep, pierwszy domek jednorodzinny obok bloków po prawej stronie ;) duży wybór, niskie ceny
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
W Gdyni Głównej naprzeciwko hali targowej (wejście tak z boku) i na Żwirki i Wigury - odcinek między Świętojańską a Władysława IV...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry