Widok

gdzie sklepy z materiałami?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Poszukuję sklepu z materiałami, chcę kupić ściągacz,aby przerobić spodnie na ciążowe, mieszkam od niedawna w Redzie, ale nie znalzłam nigdzie, może wiecie gdzie w Gdyni znajduje się taki sklep, ewentualnie w Gdańsku?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W Gdyni Głównej naprzeciwko hali targowej (wejście tak z boku) i na Żwirki i Wigury - odcinek między Świętojańską a Władysława IV...
beti1 napisał(a):

> Poszukuję sklepu z materiałami, chcę kupić ściągacz,aby
> przerobić spodnie na ciążowe, mieszkam od niedawna w Redzie,
> ale nie znalzłam nigdzie, może wiecie gdzie w Gdyni znajduje
> się taki sklep, ewentualnie w Gdańsku?

w Chyloni jest hurtownia materiałów, wysiadasz na przystanku skm w Chyloni tam bliziutko skrzyżowania jest ten sklep, pierwszy domek jednorodzinny obok bloków po prawej stronie ;) duży wybór, niskie ceny
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
dzięki dziewczyny:)
we wrzeszczu jak byś szła z koncowego w strone manchatanu po lewej stronie ulicy jest salon gier a potem pasaz małych sklepików i w tym pasazu wczoraj go wyczaiłam nie przez przypadek

w gdansku na przeciwko Manhatana po drugiej stronie sa dwa napewno (1 pietro), i na ul. Pańskiej na starówce tez 2.

w Redzie jest tylko jeden sklep z materiałami.Na ul.Jana Pawła na tym pasażu gdzie jest pizzeria,ksiegarnia,bank PKO,sklepy z ciuchami.Sklep z materiałami znajduje sie calkiem z boku z prawej strony za zakretem za sklepem z ciuchami"ADAM".

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry