Widok

ginekolog-endokrynolog-gdynia

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czesc dziewczyny
jestem tu pierwszy raz.
Poszukuje dobrego (sprawdzonego )ginekologa-endokryologa. Mozecie kogoś polecic ???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dr Skweres przyjmuje prywatnie na AK w Gdyni - ale ma duze kolejki tel do rejestracji 605 106 400
za wizyte płaciłam 100 zł polecam

w swissmedzie w gdzyni jest troszke taniej ale kolejki jeszcze wieksze..
ja chodzę do dr. Butalewicz, nie jest tania, ale spoko i fachowa babka i bardzo miła i wszystko dokładnie i cierpliwie tłumaczy :) ma gabinet na tej ulicy co jest Teatr Miejski w Gdyni tlyko troszkę niżej

tzn. ile osztuje wizyta?
czy masz sprawdzona opinie o niej - od kilku osob, bo mi zalezy zeby był to fachowiec, który napawde zna sie na rzeczy, ile wczesniej na wzyte sie trzeba umawiac
tak mam opinie o niej bo sama długo szukałam po tym jak jeden znany lekarz z Gdyni mnie przez 7 miesięcy oszukiwał że wszystko jest ok, a nie było; ona pomogła mi bardzo szybko; wizyta kosztuje 120 zł, usg jest dodatkowo płatne 40 zł, a czeka się rożnie, teraz w październiku miała mieć dłuższy urlop, ale nie wiem dokałdnie do kiedy, ja mam wiytę pod koniec listopada umówioną :)

A ja nie polecam dr Butalewicz. Polecam dr Minowskiego. Przyjmuje w Gdyni na Witominie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Minowski??????????????????

Od niego dziewczyno trzymaj się z daleka, konował jakich mało 6 miesięcy zmarnowane, brałam leki, których nie powinnam, a dzięki niemu dziś łykam letrox - tak doskonal rozwalił mi Minowski tarczyce. Nigdy nie zapomnę go jak przed moją wizyta jadł, po czym w trakcie mojej wizyty wyjmował sobie palcem żarcie z zębów.....fuj
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
dr Ciskowska-Ostrowska. Przyjmuje w Rumi o prawda- na ul. Żwirki Wigury

dziewczyny, a macie jakies opinie o Rafale Ciepłuch (czy jakoś tak)???
ktoś mi go polcał, ale nie wiem, wolałabym usłyszec wiecj opini
up
Dr Rafał Ciepłuch jest jednym z najlepszych ginekologów-endokrynologów, zwłaszcza jeśli chodzi o diagnostykę i terapię i leczenie operacyjne. Jest konkretny i mówi uczciwie o stanie pacjentki.
Naprawdę polecam.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry