Widok
tak mam opinie o niej bo sama długo szukałam po tym jak jeden znany lekarz z Gdyni mnie przez 7 miesięcy oszukiwał że wszystko jest ok, a nie było; ona pomogła mi bardzo szybko; wizyta kosztuje 120 zł, usg jest dodatkowo płatne 40 zł, a czeka się rożnie, teraz w październiku miała mieć dłuższy urlop, ale nie wiem dokałdnie do kiedy, ja mam wiytę pod koniec listopada umówioną :)
Minowski??????????????????
Od niego dziewczyno trzymaj się z daleka, konował jakich mało 6 miesięcy zmarnowane, brałam leki, których nie powinnam, a dzięki niemu dziś łykam letrox - tak doskonal rozwalił mi Minowski tarczyce. Nigdy nie zapomnę go jak przed moją wizyta jadł, po czym w trakcie mojej wizyty wyjmował sobie palcem żarcie z zębów.....fuj
Od niego dziewczyno trzymaj się z daleka, konował jakich mało 6 miesięcy zmarnowane, brałam leki, których nie powinnam, a dzięki niemu dziś łykam letrox - tak doskonal rozwalił mi Minowski tarczyce. Nigdy nie zapomnę go jak przed moją wizyta jadł, po czym w trakcie mojej wizyty wyjmował sobie palcem żarcie z zębów.....fuj