Widok

gotowanie ubrań

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Gotowałyście moze kiedyś ubrania w pralce na 95 stopni? wcale sie nie dopierają - przynajmniej u mnie. Aby się doprały to co jakiś czas gotuję białe i inne jasne ubranka a także ściereczki, male białe ręczniki w garnku. Przeznaczyłam do tego jeden z wiekszych garnków, dodaje proszek do białego i gotuje, wrzucam kilka ciuszków po kilku minutach wyciagam i wrzucam następne, później to wszystko do pralki na cykl prania codzienne ale bez użycia proszku, aby ten proszek z gotowania wypłukał się z ubrań, wszystko jest czysciutkie, plamki znikają, ubrania zszarzałe odzyskują biel.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja ścierki kuchenne gotuję. A w pralce to na 95 wrzucam ręczniki i pościel. Bałabym się ciuchy na 95 :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
gotuje reczniki,sciereczki ,posciel.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ubrań moze bałabym się (bawełnianych), że coś mogłoby się im stać, ale ściereczki wypróbuję ;)
pieknie.. a zastanawialam sie jak doprac te wszystkie kuchenne sciereczki...:))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry