Widok

hello kitty

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej, słuchajcie, mam pewnego newsa o którym być może już słyszałyście, ale informacja ta mnie zniesmaczyła więc napiszę :)
Wczoraj mężu był na wieczornej mszy w pewnym kościele (ja byłam rano z dzieciakami więc nie byłam świadkiem tego kazania) i co? Ksiądz mówił o kotku Hello Kitty... otóż okazuje się, że sympatyczny kotek jest szatanem :) Nie będę się rozpisywać, co gadał, ale ponieważ mnie zamurowało-poszperałam w necie i znalazłam to:
http://natemat.pl/58017,hello-kitty-to-demon-czyli-jak-nowoczesni-egzorcysci-zbytnio-zaufali-internetowi

dobrze, że nie gadał o kotku na mszy dla dzieci....

Cóż się dzieje z tym naszym kościołem? Nieślubnych dzieci nie chcą chrzcić (patrz sąsiedni wątek), zabawki stają się szatanami... o co chodzi?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ten artykuł jest tak denny, że aż szok. Tania sensacja i mierny dziennikarzyna dają takie oto skutki :D
A ludzie się podniecają.
No bo przecież wiadomo, że najlepiej to pogadać o głupocie księży, zamiast własnej :D

i z tematu robi się pośmiewisko, podczas gdy tu zwyczajnie chodzi o ostrożność.
Sama bawiłam się swego czasu lalkami Barbie i jak widać od kościoła mnie to nie odciągneło.
Ale nigdy nie miałam na ich punkcie obsesji.
Harrego Pottera również czytałam. I co? Nie zachwycił mnie, nawet literacko.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Pomijajac temat hello kitty- bylam kiedys na spotlaniu - akurat po mszy . z ksiedzem ktory jest egzorcysta- to co opowiadal to az ciarki przechodzily po plecach.....ludzie cisza w kosciele jak makiem zasial....szatan istnieje, opetania sa...dlugi temat, ja w kazdym razie bylam mocno wstrzasnieta tym co uslyszalam...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
I tylko o to mi chodzilo. Zeby ludzie wiedzieli na czym to polega...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
ja czytam teraz wasze posty i sie nad tym zastanawiam czy mam w szafie dziecka coś z hello kitty teraz tylko skarpetki ale sama siedze w szlafroku z hello kitty i teraz sie dopiero skapnęłam ale demony mnie jeszce nie dopadły heh pozdrawiam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
o kurczę, moje dziecko ma swojego ukochanego bohatera-misia którego wszędzie ze sobą zabiera i mówi o nim, że to jej drugi braciszek i że go kocha itp, a my misia uznaliśmy za członka rodziny bo wszędzie musi z nami być ;) nie wiedziałam, że to niebezpieczne... OMG
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
lepiej ci ksieza by sie zajeli wyprzedaza swoich aut i oproznieniem barku .pewno byl przechlany i mial jakies omamy.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
a może ty tez oddaj kasę , sprzedaj co masz i oddaj na biednych, zazdroscisz księzom? zakonnikom? to następnym razem idź do zakonu, a nie zakładaj rodziny. co wy macie jakąs alergię na KK? to może islamem zastapimy nasza religię? wówczas polecą meczety na wasze głowy, zapomnicie o ubiorach , które choć trochę odkrywają ciało zdurnieliscie do reszty? a kto wam każe płacic. na kościół? dajecie chociaż złotówkę?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
ja ksiedzem nie jestem.nie zazdroszcze .bo czego.ze mowia co innego a co innego robia w nocy? spojrz na naszego wielkiego G.....skora fura i komora...to gdzie ten ksiadz?nie.nie daje na to zlotowki.nie jestem glupia
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
zdrowy rozsądek-nie rozumiem dlaczego tak bronisz KK-plotą bzdury i wcale nie przejmują się dogmatami wiary-brawo mała ciężarówko,nasz wspaniały G... to doskonały przykład.
zdrowy rozsądek-żadna chyba wiara nie jest "dobra",bo i chyba niewielu stosuje się w 100% do jej zasad,większość nagina je do swoich potrzeb.
I tyle w temacie.
Ps.a to ogłupianie ludzi fikcyjnymi postaciami,odkąd mamy TV i internet,jest i będzie,takie życie i póki nie szkodzi to innym to co to komu przeszkadza.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (38 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

Gdzie lepiej zrobić okulary? (74 odpowiedzi)

J.w. Zastanawiam sie pomiędzy Vision Express a Centrum okulistycznym OPTIMUM na chełmie...może...

prywatny dentysta (25 odpowiedzi)

Gdzie w gdansku jest dobry prywatny dentysta dla dzieci??

do góry