Widok

hello kitty

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej, słuchajcie, mam pewnego newsa o którym być może już słyszałyście, ale informacja ta mnie zniesmaczyła więc napiszę :)
Wczoraj mężu był na wieczornej mszy w pewnym kościele (ja byłam rano z dzieciakami więc nie byłam świadkiem tego kazania) i co? Ksiądz mówił o kotku Hello Kitty... otóż okazuje się, że sympatyczny kotek jest szatanem :) Nie będę się rozpisywać, co gadał, ale ponieważ mnie zamurowało-poszperałam w necie i znalazłam to:
http://natemat.pl/58017,hello-kitty-to-demon-czyli-jak-nowoczesni-egzorcysci-zbytnio-zaufali-internetowi

dobrze, że nie gadał o kotku na mszy dla dzieci....

Cóż się dzieje z tym naszym kościołem? Nieślubnych dzieci nie chcą chrzcić (patrz sąsiedni wątek), zabawki stają się szatanami... o co chodzi?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
matko najpierw afera z Monster High i moja starsza córa zapłakana, bo teściowa ( stara dewotka ) ciągle jej do głowy kładła te głupoty, że to zakazane, teraz afera z Hello Kitty i znowu moja młodsza biedna, bo teściowa na niej się wyżywa i zakazuje ubierać ciuchy idiotka jedna, kiedy to się w końcu skończy, niestety coraz więcej młodych ludzi odsuwa się od kościoła, nie wiem, niedługo kościoły zaczną świecić pustkami, bo to chyba nie miejsce na wymyślanie takich bzdetów
image
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
To jest chore...Moja corka ma garderobe w hello kitty i co tylko z kotem zobaczy to ma przyslowiowego "swira" na punkcie tego kota .
W zeszlym roku calowala ciuchy na wieszakach w h&M :D:D:d bo to jej kotek :d
Nie popadajmy w paranoje :D
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
Nie wiem czy coś w tym jest, ale mnie zawsze ten kotek przerażał :P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8
tak jak teletubiś:) z torebeczka:) no niech tak księża mówią więcej to już nikt nie będzie chodził do kościoła, ręce opadają:)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zanim skomentujecie musicie wiedzieć że ksiądz jest egzorcystą.
Też mam tysiąc chyba rzeczy z Hello Kitty. Chyba nie ma dziewczynki która tego nie ma. Może coś jest w tym prawdy.
Na kuchni z Hello Kitty i talerzyku umieszczona jest data 1974 R i to by się zgadzało z tymi datami które są dostępne w necie.
Hello Kitty nie zdementowało pogłosek i nie wszczęło postępowania o naruszenie dóbr. W końcu zło czyha wszędzie a dzieci są bezbronne. Może nie od razu Hello Kitty to szatan ale dzieło szatana.... Może wkrótce zobaczymy warto uważać, w naszym życiu pełno jest znaków które są kojarzone z szatanem. Większość nawet z katolików mimo że wierzy w Boga (i szatana) uważa że nie ma on wpływu na ludzkie życie, a opętanie itd to wymysł pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
- Kto kupuje przedmioty z wizerunkiem kotki Hello Kitty, oddaje swoje dziecko w ręce demonów! - to fragment karty informacyjnej, jaką wierni z parafii pw. Świętej Teresy od Dzieciątka Jezus w Gdańsku otrzymali od księdza proboszcza Andrzeja Bemowskiego po niedzielnej mszy świętej. Twierdzenia podobnej treści ksiądz wygłosił też podczas kazania

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13849078,Gdanski_ksiadz_informuje_wiernych___Hello_Kitty_to.html
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
bez komentarza OMG
image
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
czytałam o tym jakiś tydzień temu, ksiądz w gdańsku dał po mszy ludziom nawet jakieś broszury żeby "wiedzeli" że narażają swoje dzieci na niebezpieczeństwo kupując im ciuchy i inne akcesoria z HK, ale potem stwierdził (po interwencji gazety, którą poinformowała o kazaniu oburzona parafianka) że "chyba go jednak troche poniosło" :D
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
masakra może wino mszalne na niezłe kopniecie eh
image
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dr Kijuć czy to dobry lekarz? (81 odpowiedzi)

Co sądzicie o nim? Wiem, że tylko do niego w LX na następny tydzień jest dużo wolnych terminów,...

Przeprowadzka- jaka firma? (48 odpowiedzi)

Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze jakis forumkowy maz...

Dziecko z ADHD a sąsiedzi (16 odpowiedzi)

Czy ma ktoś problem z sąsiadami. Moje dziecko ma 7 lat i ma zdjagnozowane ADHD i problemy z...

do góry