Widok

hello kitty

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej, słuchajcie, mam pewnego newsa o którym być może już słyszałyście, ale informacja ta mnie zniesmaczyła więc napiszę :)
Wczoraj mężu był na wieczornej mszy w pewnym kościele (ja byłam rano z dzieciakami więc nie byłam świadkiem tego kazania) i co? Ksiądz mówił o kotku Hello Kitty... otóż okazuje się, że sympatyczny kotek jest szatanem :) Nie będę się rozpisywać, co gadał, ale ponieważ mnie zamurowało-poszperałam w necie i znalazłam to:
http://natemat.pl/58017,hello-kitty-to-demon-czyli-jak-nowoczesni-egzorcysci-zbytnio-zaufali-internetowi

dobrze, że nie gadał o kotku na mszy dla dzieci....

Cóż się dzieje z tym naszym kościołem? Nieślubnych dzieci nie chcą chrzcić (patrz sąsiedni wątek), zabawki stają się szatanami... o co chodzi?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
matko najpierw afera z Monster High i moja starsza córa zapłakana, bo teściowa ( stara dewotka ) ciągle jej do głowy kładła te głupoty, że to zakazane, teraz afera z Hello Kitty i znowu moja młodsza biedna, bo teściowa na niej się wyżywa i zakazuje ubierać ciuchy idiotka jedna, kiedy to się w końcu skończy, niestety coraz więcej młodych ludzi odsuwa się od kościoła, nie wiem, niedługo kościoły zaczną świecić pustkami, bo to chyba nie miejsce na wymyślanie takich bzdetów
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
To jest chore...Moja corka ma garderobe w hello kitty i co tylko z kotem zobaczy to ma przyslowiowego "swira" na punkcie tego kota .
W zeszlym roku calowala ciuchy na wieszakach w h&M :D:D:d bo to jej kotek :d
Nie popadajmy w paranoje :D
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
Nie wiem czy coś w tym jest, ale mnie zawsze ten kotek przerażał :P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8
tak jak teletubiś:) z torebeczka:) no niech tak księża mówią więcej to już nikt nie będzie chodził do kościoła, ręce opadają:)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zanim skomentujecie musicie wiedzieć że ksiądz jest egzorcystą.
Też mam tysiąc chyba rzeczy z Hello Kitty. Chyba nie ma dziewczynki która tego nie ma. Może coś jest w tym prawdy.
Na kuchni z Hello Kitty i talerzyku umieszczona jest data 1974 R i to by się zgadzało z tymi datami które są dostępne w necie.
Hello Kitty nie zdementowało pogłosek i nie wszczęło postępowania o naruszenie dóbr. W końcu zło czyha wszędzie a dzieci są bezbronne. Może nie od razu Hello Kitty to szatan ale dzieło szatana.... Może wkrótce zobaczymy warto uważać, w naszym życiu pełno jest znaków które są kojarzone z szatanem. Większość nawet z katolików mimo że wierzy w Boga (i szatana) uważa że nie ma on wpływu na ludzkie życie, a opętanie itd to wymysł pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
- Kto kupuje przedmioty z wizerunkiem kotki Hello Kitty, oddaje swoje dziecko w ręce demonów! - to fragment karty informacyjnej, jaką wierni z parafii pw. Świętej Teresy od Dzieciątka Jezus w Gdańsku otrzymali od księdza proboszcza Andrzeja Bemowskiego po niedzielnej mszy świętej. Twierdzenia podobnej treści ksiądz wygłosił też podczas kazania

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13849078,Gdanski_ksiadz_informuje_wiernych___Hello_Kitty_to.html
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
bez komentarza OMG
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
czytałam o tym jakiś tydzień temu, ksiądz w gdańsku dał po mszy ludziom nawet jakieś broszury żeby "wiedzeli" że narażają swoje dzieci na niebezpieczeństwo kupując im ciuchy i inne akcesoria z HK, ale potem stwierdził (po interwencji gazety, którą poinformowała o kazaniu oburzona parafianka) że "chyba go jednak troche poniosło" :D
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
masakra może wino mszalne na niezłe kopniecie eh
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

wycieczki objazdowe (26 odpowiedzi)

Szukam informacji o wycieczkach objazdowych w Europie. Chodzi nam o zwiedzanie np. autokarem...

Gdzie w góry z dzieckiem na wakacje-miejsca godne polecenia (177 odpowiedzi)

Jak co roku chciałabym pojechać na urlop w góry. Byle nie do Zakopanego- tam byłam już wiele...

Wakacje z dziećmi (123 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

do góry