Widok

ile kosztuja pieluszki dada

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny ile kosztuja pieluszki dada 1 i ile jest szt w opakowaniu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
bez promocji 29,90 zł w rozmiarze 3 są 64 szt, często są jednak promocje i opakowanie kosztuje ok 25 zł :-)
image
[image
dziekuje za odp ale mnie interesuja dada 1
koszt taki sam al jest o kilka więcej pieluszek
image
[image
ja osobiście nie polecam tych pieluszek,stosowałam u mojej 26 dniowej córeczki pampercy new baby ale się skończyły i dostałam dada.po 1 zużywam ich 2 razy więcej bo odrazu pupcie jest czerwona i dziecko się wierci.po 2 po środku jak są w niej siuski jest ciężka,a po 3 środek pieluszki jest jakby miał w środku wate-szczerze sama bym ich nie kupiła-nie polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
również odradzam dadę, z siku tworzy się jakby zbita kula
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
a mojej corci pampersy ''pampersa''przeciekaly bokiem, a dada wchlaniala wszystko i nic jej nie bylo czerwona pupcie miala jedynie po pampersach z rossmana baby dream..:/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
co prawda troszkę czasu juz mineło ale my równiez bylismy z dady zadowoleni.
Nie używałam Dady, natomiast zgadzam się, że po Baby Dream natychmiast pojawiły się zaczerwienienia, to samo po Sleep and Play z Pampersa.

Teraz używam Bella Happy i to jest strzał w 10. Bardzo chłonne, miękkie, porządnie wykonane. Jakością nie ustępują pampersom Active Baby, a cena przyjaźniejsza.
Z Rossmana na kartę Rossnę są tańsze pieluszki, a dla noworodka lepsze (mają wycięcie na pępek). Wychodzi około 1 zł na paczce taniej od dada. Niby nie wiele, ale tych paczek to się nazbiera. Ja już rozmiar 3 kupuję raz Rossman a raz dada i nie wiedzę różnicy. A starszą córkę odparzały orginalne pampersy a nie odparzały dada... więc lepiej kupić paczkę pieluch na początek i uważnie obserwować dziecko.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Teraz jest promocja na Dady, jedynek jest 176 szt za 49,99.
dwójki tak samo, tylko trochę mniej ich w paczce.
jedynek nigdy nie ma w promocji w kartonach.
image
Pieluszek Dada 1 jest w paczce 28 sztuk. Kosztują 14 zł z groszami.
I nigdy nie ma ich w tych dużych promocyjnych kartonach

Moje oby dwie córy nosiły Dady i byłam bardzo zadowolona
my 1 i 2 nosiliśmy pampers premium care, raz Męża poprosiłam by kupił dada 1 i jakoś mi nie przypasowały :/ ale rozm. 3 tylko dada używamy :D
dzięki za cynko o mega pakach - od razu jak przeczytałam polecieliśmy z Młodym po zaopatrzenie :D
image image

Ja tez uzywam dada. Na razie jestesmy na rozmiarze 2. Czy te pieluszki roznia sie czyms znaczacym jesli chodzi o romiary?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (34 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

Obniżenie /wypadanie macicy (1238 odpowiedzi)

Dziewczyny, które macie obniżenie /wypadanie macicy jak sobie radzicie? Ćwiczycie czy operujecie...

kto poleci dobry podkład kryjący do twarzy? (39 odpowiedzi)

Szukam podkładu do cery mieszanej, który nie podkreśla porów i dobrze kryje (mam zaczerwienioną,...

do góry