Widok

ile kosztuja pieluszki dada

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny ile kosztuja pieluszki dada 1 i ile jest szt w opakowaniu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
bez promocji 29,90 zł w rozmiarze 3 są 64 szt, często są jednak promocje i opakowanie kosztuje ok 25 zł :-)
dziekuje za odp ale mnie interesuja dada 1
koszt taki sam al jest o kilka więcej pieluszek
ja osobiście nie polecam tych pieluszek,stosowałam u mojej 26 dniowej córeczki pampercy new baby ale się skończyły i dostałam dada.po 1 zużywam ich 2 razy więcej bo odrazu pupcie jest czerwona i dziecko się wierci.po 2 po środku jak są w niej siuski jest ciężka,a po 3 środek pieluszki jest jakby miał w środku wate-szczerze sama bym ich nie kupiła-nie polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
również odradzam dadę, z siku tworzy się jakby zbita kula
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
a mojej corci pampersy ''pampersa''przeciekaly bokiem, a dada wchlaniala wszystko i nic jej nie bylo czerwona pupcie miala jedynie po pampersach z rossmana baby dream..:/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
co prawda troszkę czasu juz mineło ale my równiez bylismy z dady zadowoleni.
Nie używałam Dady, natomiast zgadzam się, że po Baby Dream natychmiast pojawiły się zaczerwienienia, to samo po Sleep and Play z Pampersa.

Teraz używam Bella Happy i to jest strzał w 10. Bardzo chłonne, miękkie, porządnie wykonane. Jakością nie ustępują pampersom Active Baby, a cena przyjaźniejsza.
Z Rossmana na kartę Rossnę są tańsze pieluszki, a dla noworodka lepsze (mają wycięcie na pępek). Wychodzi około 1 zł na paczce taniej od dada. Niby nie wiele, ale tych paczek to się nazbiera. Ja już rozmiar 3 kupuję raz Rossman a raz dada i nie wiedzę różnicy. A starszą córkę odparzały orginalne pampersy a nie odparzały dada... więc lepiej kupić paczkę pieluch na początek i uważnie obserwować dziecko.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Teraz jest promocja na Dady, jedynek jest 176 szt za 49,99.
dwójki tak samo, tylko trochę mniej ich w paczce.
jedynek nigdy nie ma w promocji w kartonach.
Pieluszek Dada 1 jest w paczce 28 sztuk. Kosztują 14 zł z groszami.
I nigdy nie ma ich w tych dużych promocyjnych kartonach

Moje oby dwie córy nosiły Dady i byłam bardzo zadowolona
my 1 i 2 nosiliśmy pampers premium care, raz Męża poprosiłam by kupił dada 1 i jakoś mi nie przypasowały :/ ale rozm. 3 tylko dada używamy :D
dzięki za cynko o mega pakach - od razu jak przeczytałam polecieliśmy z Młodym po zaopatrzenie :D
Ja tez uzywam dada. Na razie jestesmy na rozmiarze 2. Czy te pieluszki roznia sie czyms znaczacym jesli chodzi o romiary?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry