Widok
fajnie miec duze mieszkanie, ale ten czynsz..... czynsze rosna i tak wiec niedlugo niektorzy beda placic 1000 zl miesiecznie!!! szok. a gdzie tu jeszcze rata kredytu na przyklad?? szok. ja mam 60 m czynsz 530 teraz, kredyt i ledwo zipiemy :(:(:(:( nie wiem jak to jest pozwolic sobie na wszystko juz od baaaardzo dawna :( wogole gdzie ludzie pracujecie ze stac na super fure, a nawet dwie i dostatnie zycie!!!
No właśnie ale pewnie najwyższą pozycją jest opłata za gaz co? Jak my za ogrzewanie 45m i wodę mamy 300 zł miesięcznie to za 95m pewnie macie 2 razy więcej.
Tak jak pisałam moi rodzice mają 90m i mają CO i płacą za ogrzewanie wg. zużycia 50-100 zł ma miesiąc!!! nieźle no nie...a wcale nie mają zimno.
Ja już wiem że nigdy więcej nie chce ogrzewania gazowego w mieszkaniu.
Tak jak pisałam moi rodzice mają 90m i mają CO i płacą za ogrzewanie wg. zużycia 50-100 zł ma miesiąc!!! nieźle no nie...a wcale nie mają zimno.
Ja już wiem że nigdy więcej nie chce ogrzewania gazowego w mieszkaniu.
Za utrzymanie czystości płacimy 5,2 od udziału. ale u nas jest nietypowy blok bo jest tylko jedna klatka, 3 piętra.
A jaką macie firmę sprzątającą. Bo my ekoserwis.
I nam też Actum od tego roku podniósł opłatę za administrację o 2 grosze.
My w sumie nie płacimy dużo za czynsz. Ja widzę te 500 czy 700 zł to jestem w szoku bo weź płać 1500 czy 2000 zł za kredyt plus 500 zł czynszu! wykończyć się można!
A jaką macie firmę sprzątającą. Bo my ekoserwis.
I nam też Actum od tego roku podniósł opłatę za administrację o 2 grosze.
My w sumie nie płacimy dużo za czynsz. Ja widzę te 500 czy 700 zł to jestem w szoku bo weź płać 1500 czy 2000 zł za kredyt plus 500 zł czynszu! wykończyć się można!