Widok

ile płacicie za baleyage w 2 kolorach?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
moja fryzjerka zaczyna być dość droga. chodzę do niej od 10 lat, ale myślę powoli o zmianie. i pytam z ciekawości... za ile i gdzie robicie baleyage w 2 kolorach? włosy długie /średnie? pytam o zprawdzonych przez was fryzjerów, nie przypadkowych;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Agula jeśli balejaż jest wykonany bardzo naturalnie to jak najbardziej jest modny :)
Agusia gdzie robisz za 120? pamiętasz jakimi farbami robi?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
o kurcze to mnie zaskoczyłyście byłam pewna że trójmieście sa wyższe ceny niż u mnie, ja ostatnio nie robie baleyage ale jakiś rok temu płaciłam 250 zł za średniej długości włosy, farbami matrixa - loreal, w małym zapyziałym miasteczku ;-)
Robię w Brzeźnie, a farby hmmm... przyznam się, że nie wiem bo nigdy się tym nie interesowałam ale na 100% są to farby profesjonalne. Niedługo będę szła to na pewno o to zapytam :)
Alycja ,chyba nie w malym zapyzialym miasteczku mieszkasz heheh ;p
Mniejsza miejscowosc,ale bez przesady ,a ceny wlasnie ,tez w szkou jestem ja placilam zawsze cos ok 160-180 zl ..
ja dokładnie za tydzień idę ; już się umówiłam... :)
spytam się czym robię, bo nawet nie wiem. widziałam jakieś paćki w miseczkach i szczerze nawet się nie interesowałam
Dziewczyny moim zdaniem to, że w małych miejscowościach są takie ceny spowodowane jest to, że jest mała konkurencja i co za tym idzie wysokie ceny. W dużym mieście trzeba walczyć o klienta niskimi cenami.
Ja ostatnio za jeden kolor placilam 140zl
fakt ze mam dluzsze wlosy i do tego geste i zawsze ta fryzjerka mi to powtarza.
Moja fryzjerka zmienila fach i musialam zmienic zawsze brala 60-90zł bo ja zawsze robie sam odrost i postanowialam zaryzykowac i kogos do domu wziasc bedzie polowe taniej i wygodniej;)
Nanana a co masz na mysli mowiac za poprawe?
Alis, mówisz o fryzjerze w Redłowie, ja właśnie się tu przerowadziłam i szuka m dobrego i taniego fryzjera. Delicja jestna Legionów, czy o tej piszesz? No i na Legionów jestchyba z 10 fryzjerów obok siebie. Może nazwa salonu? Prosze!
też kiedyś byłam w brzeźnie u fryzjerki- fakt tanio ale spalone włosy pamiętam do dziś- a było to przed weselem więc nie polecam - farby golldwell czy jakoś takoś !
Oasis jest na przeciwko szkoły sióstr na Ceynowy...acha dodam że ten fryzjer w Auchan tez pracował na Matrixie
ja płacę 80 - 100 zł za baleyage + regulacja brwi ;) ale to kawałek przed Kolbudami ;)
Hehe Beti a skąd wiesz do jakiego ja salonu chodzę w Brzeźnie bo z tego co wiem jest ich kilka :) Ja chodzę od kilku lat i nigdy nie miałam spalonych włosów :)
na Siedlcach babeczki robią 70 zl (za jeden kolor) byłam dwa razy i widaje mi się, że mają farby loreala. Jakby co to mam gdzies nr to mogę podać na prv.
...
ale czesto jest tez tak, ze fryzjerka przyjezdza do domu albo odwrotnie i wtedy jest duuzo taniej wiadomo:)
Aniapa -a mozesz dac namiary na tego fryca przed kolbudami ,i w ktorym miejscu to jest dokladnie poprosze o info,jak niechcesz tu na wioletaaa@wp.pl ,kurcze to niedaleko mnie :) i faktycznie niedrogo
a czy któraś była w salonie "alternatiw" ?bo ceny z tego co wiem nie są wygórowane, tylko nie wiem czy dziewczyny są zadowolone po wyjściu z tego salonu, a mam ochotę ich odwiedzić.
Ja chodzę do No5 w Osowie, za dwa kolory na długich włosach płacę 180 zł., za każdym razem jestem zadowolona i wiem że mają dobre farby, tylko teraz kiedy się przeprowadziłam (Gdańsk Łostowice) to trochę daleko tam mam, i też chciałabym znaleźć jakiegoś dobrego fryzjera ale bliżej...
Jacie ale ceny! Ja jak jestem w polsce to płace za takie usługi 90 zł max! W tym 2 kolory,ścięcie, ułożenie- jestem zawsze bardzo zadowolona! Tylko ,że pochodzę ze śląska-widać tam duużo taniej!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry