Widok
ja nie patrzę na modę mi się podobają:
-Krystian
-Marcel
-Dawid
-Wiktor
-Krystian
-Marcel
-Dawid
-Wiktor
Kasjan też ni się podoba i jeszcze Tristan. Poza tym Patryk też ładnie
mjakmama chyba dziewczynki musimy życzyć co????masz rację trzba dawać imiona które się podobają ale często tak jest ,że sie nie podobają a nadają bo modne i wszyscy nadają -moja koleżanka nazwała dziewczynkę Julka każdy jej mówił jest tyle Julek daj spokoj a ona na to ,że właśnie dlatego ,że jest tak dużo to mała zawsze się bedzie dobrze czuła bo pół klasy ma imię Julka -a jej się wcale to imię nie podoba :(tragedia
pisząc że np.tristan, dla mnie piękne imię, to ktoś chciał skrzywdzić dziecko ja to to ja to samo mogę powiedzieć o leonie- dla mnie okropne. Można kogoś urazić, bo przecież oba imiona są w kalendarzu. A o gustach się nie dyskutuje poprostu uważam,że nie powinno się kierować modą bo to głupota a jedynie swoimi upodobaniami. No i ważne jak imię brzmi z nazwiskiem
izolda to nie jest według mnie ładne imię :)
ja sama mam Krystiana i Ewę
Tristan zawsze mi się podobało tylko,że w niektórych językach to imię kojarzy się ze słowem smutek:( choć pochodzenie ma zupełnie inne ale mimo wszystko.
ja sama mam Krystiana i Ewę
Tristan zawsze mi się podobało tylko,że w niektórych językach to imię kojarzy się ze słowem smutek:( choć pochodzenie ma zupełnie inne ale mimo wszystko.
znajoma ma 3 dzieci: Romka, Tytusa i Tymoteusza:) (szkoda,że nie atomka:) ale to fajne chłopaki:)
Mi się podoba Marcel, Antoś, Korneliusz - Kornel, Remigiusz (Remek, Remuś). To ostatnie nosi mój brat i nigdy nie czuł się ośmieszany przez kolegów, mimo iż na czasy jego dzieciństwa imię bardzo niespotykane. Oboje nie lubimy tylko jak z Remka ludzie robią Romka??Ja też mam imię, które było kiedyś dość niespotykane, podobało mi się i podoba nadal, zawsze czułam się wyjątkowa ;) Bo zazwyczaj jedyna w szkole o takim imieniu! :D
u nas jak pojawi się synek na 100% będzie Jędrzej.