Widok

invicta - a może coś innego?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć dziewczyny,

czy któraś z Was korzystała z usług Invicta lub podobnej kliniki leczenia niepłodności w trójmieście? U mojego męża wyszło bardzo słabe nasienie, jesteśmy właśnie w trakcie badań. Jednak okazało się, że w Invicta nie pracuje ani jeden androlog, tylko pani doktor, która ma jakąś dodatkową specjalizację. Nie chcę podważać nikogo wiedzy, ani umiejętności,ale zastanawiamy się nad zmianą kliniki.
Czy możecie coś podpowiedzieć?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

My już wiemy, że czeka męża operacja żylaków powrózka nasiennego i leczenie ureaplasmy (to zapewne u nas obojga). Operację planujemy wykonać w Swissmed, gdyż czas oczekiwania to 1 miesiąc, na NFZ do pół roku. W międzyczasie planujemy podejść do in vitro, gdyż operacja daje efekty u 60% osób, z czego nasienie poprawia się o max 40 % co w naszym przypadku i tak będzie nas kwalifikowało tylko do in vitro. Nie chcę czekać dłużej. Sama procedura badań trwa około 1 miesiąc, o ile nie wyjdą jakieś bakterie, które trzeba będzie przeleczyć.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry