Widok
My mamy wozeczek Crossline z euro cart, no kilka rzeczy bym w nim zmieniła, ale i tak ogolną ocenę dałabym 7/10, niestety już nie ten komfort co w spacerówce z wózka 2w1 na pompowanych kołach, tamtym nie miałam problemow w trudnym terenie, z tym czasem musze się nagimnastykować, ale jest lekki, zwrotny, jak każdy model ma swoje plusy i minusy
Kasia pewnie - wpadnijcie na przymiarkę i kawkę :-) Może Amelce będzie wygodniej niż zakładamy i się wcześniej przesiądziecie do Pliko :-)
Już się nie mogę doczekać dostawy wózeczka - napisali, że czas oczekiwania na przesyłkę jest do 4 dni :-) żeby szybciej poszło, wzięłam opcję płatne przy odbiorze
Już się nie mogę doczekać dostawy wózeczka - napisali, że czas oczekiwania na przesyłkę jest do 4 dni :-) żeby szybciej poszło, wzięłam opcję płatne przy odbiorze
Nika, ja też będę red step kupować :)
Miałam trzy kolory obstawione, ale na różowy mąż warczy ;) więc zdecydowałam się na najnowszą kolorystykę.
Ja jeszcze poczekam do maja z przekładaniem małej do spacerówki, chyba, że bym kupiła gdzieś okazyjnie wkład dla noworodka, to wtedy sprzedam x-landera szybciej ;)
Nika, będzie można wpaść oblukać wózeczek ??
Miałam trzy kolory obstawione, ale na różowy mąż warczy ;) więc zdecydowałam się na najnowszą kolorystykę.
Ja jeszcze poczekam do maja z przekładaniem małej do spacerówki, chyba, że bym kupiła gdzieś okazyjnie wkład dla noworodka, to wtedy sprzedam x-landera szybciej ;)
Nika, będzie można wpaść oblukać wózeczek ??
Aniu, bardziej na miasto się nastawiam :))) Muszę wziąć pod uwagę, że teściowa będzie kierowcą tego pojazdu jak ja wróce do pracy, dlatego x-lander jest za ciężki dla niej.
Fakt, że w naszej PL ładne chodniki to marzenie, ale ogólnie będę go miała jako miejski pojazd ;)))
Jak myślisz od jakiego wieku nadaje się dla dziecka ??
Fakt, że w naszej PL ładne chodniki to marzenie, ale ogólnie będę go miała jako miejski pojazd ;)))
Jak myślisz od jakiego wieku nadaje się dla dziecka ??