Widok

jaki ginekolog-położnik na Klinicznej?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam, jestem w trakcie starania się o dziecko i mam pytanie odnośnie dobrgo ginekologa - położnika który poprowadził by mi ciążę do rozwiązania, docelowo chciałabym rodzić na klinicznej, czy możecie kogoś polecić, mogą być wizyty prywatne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mogę polecić dr Beatę Brzóskę z Invicty w Gdańsku. Obecnie nie pracuje ona na Klinicznej ale wiele lat pracowała i jest tam znana, u mnie to wystarczyło. Z prowadzenia ciązy byłam więcej niż zadowolona. a z lekarzy obecnie tam pracujących - poród odbierał mi dr łukaszuk (chyba dobrze zapamiętałam) też bardzo sympatyczny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bockowski, super specjalista, uratowal moja dzidzie:-)
Polecam dr Boćkowskiego jest bardzo cenionym lekarzem na Klinicznej. Obecnie prowadzi moja drugą ciążę:) Serdecznie polecam, jest miły, rzeczowy, i bardzo dokładny jeśli chodzi o badania :) Przyjmuje prywatnie w Gdyni na Wrocławskiej.
image
image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tu strona internetowa dr Boćkowskiego :)
http://www.klif-med.pl/
image
image

image
dr Alta- azjatka- nazwiska nie pamietam, mnei nei prowadzila,ale poznalam ja na Klinicznej- robila moje cc. Jest bardzo delikatną dr, miałam z nią doczynienia na IP kilkarazy . Przesympatyczna:)
Azjatka Kinmanzure, bardzo delikatna ,polecam
A ja chodziłam do dr Podsiadło-jestem bardzo zadowolona.Oczywiście dr. pracuje na Klinicznej. Przyjmuje na NFZ na Abrahama w Gdańsku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ja bardzo polecam dr Mielcarka. Pracuje na klinicznej, na NFZ w przychodni Baltimed na Oruni, prywatnie w Swissmedzie a ja chodzę do jego gabinetu prywatnego
http://doktorginekolog.pl/
Bardzo dobry lekarz i przemiły człowiek :))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hanna Olszewska :) pro-femina.com
Prowadziła moją ciążę, polecam
image
również polecam dr Boćkowskiego. niesamowite podejście do pacjenta, do tego z poczuciem humoru. super opieka po porodzie.
image image
Szczerze nie polecam dr. Podsiadło doprowadziła moja znajomą do anemi w ciązy w wyniku czego musiała mieć przetaczana krew po porodzie...
Dr. Mariusz Łukaszuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ANIOŁ NIE LEKARZ!!!!!!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
dr sylwia łapińska-szynczuk.pracuje na klinicznej a przyjmuje w sopocie w przychodni ABC family med
Monisia: dr Łapińska - Szumczyk.
Przyjmuje na NFZ w Sopocie, prywatnie w Oliwie niedaleko kolejki.
ale dr Łapinska nie pracuje na poloznictwie i nie odbiera porodow:(
[url:]http://lilypie.com/">
Dr Leszczyńska, fachowa, bardzo kompetentna i przemiła.
ja rodząc w kwietniu na IP trafiłam na lekarkę, której nazwiska nie znam jedno co zapamiętałam to to, że ma jakby lekko zeza jest młoda i bardzo nie delikatna. Na szczęście zanim urodziłam to przyszła inna zmiana. Tak wiec zezowatych nie brać!!!
Dr Leszczyńska prowadziła moją ciążę i przyjmowała poród. Bardzo polecam :)
image
Również szukam ginekologa pracującego na Klinicznej, ale ze specjalizacją prowadzenia ciąży matki z cukrzycą.
Czy ktoś mógłby polecić?
Dr Królikowska-Kobierska. Przyjmuje w Swissmedzie, z tego co wiem to ona właśnie zajmuje się poradnią cukrzycową na Klinicznej
czy mogłabyś przybliżyć w której placówce w Swissmedzie? szukam w necie, ale nigdzie na str Swissmedu nie figuruje.

A może pani dr przyjmuje gdzieś na NFZ??
Na pewno w Swissmedzie na M.Curie-Skłodowskiej w poniedziałki, bo ja do niej chodzę, niestety nie wiem czy na NFZ też, bo mam abonament z pracy
Ja polecam dr Marcina Liro, przyjmuje w prywatnym gabinecie w Gdyni przy ul. Zwinisławy 6d, również pracuje na Klinicznej. Prowadził od samego początku moje dwie ciąże jak i przeprowadził cc.
A czy dr Marcin Liro zna się na prowadzeniu ciąży cukrzycowej?
Bo tylko takiego ginekologa szukam. Niestety stan zdrowia mam taki że specjalista musi się zająć ze mną bym została mamą.
tego nie wiem, czy dr Liro zna się na prowadzeniu ciąży cukrzycowej? ale moja przyjaciółka miała w cukrzycę ciążową i chodziła do Dr Królikowskiej-Kobierskiej. Bardzo ją sobie chwaliła! przyjmuje w Swissmedzie (w poniedziałki) i na Rajskiej w pozostałe dni (nie pamiętam czy w Invictcie, czy gdzieś obok). No i pracuje na Klinicznej.
Planowałam chodzić do dr Łapińskiej-Szumczyk na NFZ, ale skoro nie odbiera porodów na klinicznej to kurcze teraz musze pomyśleć o innym lekarzu. Agusia czy dr Boćkowski przyjmuje gdzies na NFZ?
Odpowiem za Agusię, dr Boćkowski niestety nie przyjmuje nigdzie na NFZ. Tylko prywatnie w Gdyni http://www.klif-med.pl
image
image
ja nie poszlabym tam wcale,
ucieklam na wlasne żądanie w dniu terminu porodu, jeden lekarz podwaza drugiego nawet swojego, chodzialm całą ciąże do dr Kowalewskiej Wlas, super kobieta,chodz obecnie nie pracuje w szpitalu, ale tak szczerze jak przyjdzie co do czego to nigdy nie wiadono na kogo trafisz, w efekcie musialam jechac do gdyni do redlowa rodzic i jestem bardzo zadowolona, na kliniczną jak wspominam jak bylam do dziś sie trzęsę, masakraaaaaaa
nawet nie wiedziala pani "doktor" ze wody mi już się sączą, wszystko z kim konsultowala przez telefon, beznadziejny szpital
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
dziewczyny chodzicie tylko do prywatnego w czasie ciąży czy również na NFZ, pytam ponieważ chciałam wiedziec jak wygląda u Was sprawa zwiazana z niezbędnymi badaniami typu krew itd...płacicie czy na NFZ?
Ja chodzę tylko prywatnie więc wszystkie badanie robię odpłatnie.
Na szczęście na Klinicznej i w ogóle w Akademii są dość tanie badania
image
image
Agusia ile kosztuje wizyta u dr Boćkowskiego?jaki jest średni czas oczekiwania na wizytę?z góry dziękuję.
Okres oczekiwania na wizytę to ok 4 tygodni.
Koszt wizyty zależy czy jesteś w ciąży czy nie.
Najlepiej zadzwonić do rejestracji :)
image
image
Asiula koszt wizyty będąc w ciąży to 200zł bez względu na to czy wykonywane jest usg zwykłe czy dopplerem. Czas oczekiwania tak jak pisze Effcia ok 4 tygodni.
image
image

image
Dr Leszczyńska!!! Cudowny lekarz z powołania!!! Kompetentna,rzeczowa a przy tym bardzo miła.
Moja ciąża nie należała do najłatwiejszych - w trakcie wylądowałam na patologii ciąży - pani dr zawsze miała dla mnie czas.
Myślę, że tylko dzięki niej udało mi się tak długo donosić ciążę i szczęśliwie urodzić.
Też polecam dr Leszczyńską.

Znalazłam ją dzięki wyszukiwarce

http://mylekarze.pl/ginekolog

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Ile wydajecie dziennie na jedzenie? (86 odpowiedzi)

U mnie sam obiad wychodzi 30-40 zł. Dziennie wydaję 70-100zł. Zastanawiam się,czy nie przesadzam...

Ostrogi piętowe - jakie zabiegi najskuteczniejsze? (77 odpowiedzi)

Czy ktoś się borykał z tym problemem? Jakie zabiegi najbardziej pomagają?

Ortopeda Gdansk szpital kolejowy (21 odpowiedzi)

hej. ma moze z Was nr do przychodni w szpitalu kolejowym?? i jeszcze prywatnie do dr Pawlaka??

do góry