Widok

jaki odkurzacz polecacie ?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
muszę kupić i nie rozglądałam się jeszcze, pomożecie co wybrać ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ok, jakie ?
co za infantylny watek..zapytaj jeszcze jakie gacie sobie kupic
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
hehehe ale mnie zachęciłaś :)

może kto jeszcze bedzie tak dobry i wypowie się
Aaaa i Mąż jest astmatykiem, ja alergikiem a każde z nas może się bawić naszym "pojazdem" bo ma filtr HEPA 13.
I z bajerów ma coś bez czego teraz nie potrafię się obejść - rękojeść One-touch Navi System - zdalne sterowanie - coś niesamowicie przydatnego (choć jak czytałam opis tego odkurzacza przed zakupem, nawet przez myśl mi nie przeszło że cos takiego tak szybko mi przypadnie do gustu:P)
My jakiś czas temu tez staliśmy przed takim dylematem i zdecydowaliśmy się na Zelmera Syrius 1600.3 HQ biały z zielonymi wstawkami (zelmer kolorami rozróżnia poszczególne typu w danym modelu ;))
Jeśli masz tak jak my parkiet i dywany (w jednym pokoju dywan reszta gołe parkiety), do tego zwierzę (my mamy kota który wszędzie zostawia sierść) to jest najlepszy wybór - specjalna mięciutka końcówka do parkietów(nie ryzuje i mozna nią nawet ekrany lcd odkurzać - o czyms to świadczy;P), elektroszczotka do dywanów (sprawia że dywan wygląda jak nowy po każdym odkurzaniu!!) to są moi przyjaciele ;P

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

nnt. allegro (30 odpowiedzi)

często robicie w ten sposób zakupy? coraz częściej łapię się na tym , ze nie chce mi się iść...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

catering w przedszkolu (66 odpowiedzi)

Kochani , Proszę Was o opinię dotyczącą jakości cateringu w przedszkolach Waszych dzieci. Moja...

do góry