Widok
Cytrynka tak rozmiarowo to stawiam ze dojdziecie do 86
podobnie mój Tomek jak miał ok 4 miesiace tez nosił 74 tylko wazył sporo mniej..
teraz ma 9,5 miesiaca i wkładam mu pełnowymiarowe 80 a na roczek stawiam ze włozymy 86
był wazony ostatni w styczniu (8,5 miesiaca i wtedy było 9,200 kg)
podobnie mój Tomek jak miał ok 4 miesiace tez nosił 74 tylko wazył sporo mniej..
teraz ma 9,5 miesiaca i wkładam mu pełnowymiarowe 80 a na roczek stawiam ze włozymy 86
był wazony ostatni w styczniu (8,5 miesiaca i wtedy było 9,200 kg)
tworzenie i projektowanie stron internetowych - http://www.ascomi.pl
cytrynka...weź pod uwagę, ze Twój synuś ma teraz 4,5 miesiąca i się nie rusza jeszcze...jak zacznie raczkować i chodzić a zapewne nastąpi to przed ukończeniem roczku to waga nieco przystopuje...
u mnie akurat tak było...Misiak zawsze był grubasem a od kiedy zaczęła raczkować -miała wtedy niecałe 7 miechów-waga stanęła
całe lato przechodziła w ciuszkach na 80, z tym że ja tu pisze o ciuchach firm H&M, Next, Kappahl a oni mają nieco większe ubranka
ja tak myślę ze na roczek powinnaś kompletować rozmar 80 i 86
u mnie akurat tak było...Misiak zawsze był grubasem a od kiedy zaczęła raczkować -miała wtedy niecałe 7 miechów-waga stanęła
całe lato przechodziła w ciuszkach na 80, z tym że ja tu pisze o ciuchach firm H&M, Next, Kappahl a oni mają nieco większe ubranka
ja tak myślę ze na roczek powinnaś kompletować rozmar 80 i 86
justi, rozmiar od wagi też zalezy ;)
jak jest pulchniejsze dziecko to bluzeczka się bardziej opnie, podciągnie do góry, rękawki przykrótkie...i automatycznie trzeba rozmiar większy nakładać...
wiem bo miałam tak z Miśka jak była mniejsza
i moja szwagierka ma tak samo...ma 2 latke dla której kupuje ciuszki na 3 latka i wieksze bo się nie mieście w te w swoim przedzaile wiekowym, wszystkie spodnie nosi do skracania bo za długie a w pupci dobre ;)
jak jest pulchniejsze dziecko to bluzeczka się bardziej opnie, podciągnie do góry, rękawki przykrótkie...i automatycznie trzeba rozmiar większy nakładać...
wiem bo miałam tak z Miśka jak była mniejsza
i moja szwagierka ma tak samo...ma 2 latke dla której kupuje ciuszki na 3 latka i wieksze bo się nie mieście w te w swoim przedzaile wiekowym, wszystkie spodnie nosi do skracania bo za długie a w pupci dobre ;)
Hm. Wzsystko zalezy od firmy. Niedawno stalam sie posiadaczka dwuch par spodni dla mojej niuniu (17 miesiecy), dwa rozmiary 92, z tym ze spodnie mariquita 92 (prezent) sa sporo za duze, a hello kitty 92 sa ledwo, takie w sam raz. Tak wiec z rozmiarami jest bardzo roznie, czasami trzeba "na oko" lub po wymiarach. Ja teraz mam z kolei dylemat jesli chodzi o komplecik next szorty z rajstopkami. Mala nosi glownie 86,nawet 80 jest dosyc szczupla teraz) 86 next jest na 12-18 miesiecy, a 92 na 1,5-2 latka. No i teraz..teoretycznie powinnam na 1,5-2 latka ale czy nie beda za duze? Moze ktos sie orientuje? w porownnaniu do innych firm.... Ciekawe czy ktos odpowie po takim czasie:)