Widok

jaki wózek spacerowy używacie?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
przymierzam się do zakupu spacerówki,co polecacie?czym jezdzicie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Była mura, jest nuna pepp
ja planuje zakup bebetto nico
hauck
delti dot ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na śnieg i wyboiste tereny mam x-landera na co dzień i po sklepach quinny zapp xtra (jak dla mnie i z wyglądu i z funkcjonalności faktycznie extra).
Na all dałam 618zł z przesyłką.
Wożę w nim małego nawet teraz w "zimie"jak sniegu nie ma
używam od ponad roku navington corvet. super.
a ja mam parasolkę pliko pegperego, i jestem mega zadowolona bo jest bardzo lekka (niecałe 6kg) a przy tym ma rozkładane oparcie do pozycji leżącej, regulowany podnóżek,zdejmowane pokrycie i mozna prać oraz naprawdę sporą budkę jak na takie maleństwo a przy tym siedzisko jest spore i młodemu jest wygodnie bardzo polubiliśmy ten wózeczek cena ok 650- polecam
A ja mam Espiro Magic 4 - też jestem b. zadowolona. Na śnieg może się nie nadaje, bo małe kółka. Ale jest lekki, zwrotny, super amortyzacja, rozkładane siedzisko - b. go lubię i córeczka też.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
nuska83,wczoraj jak przeglądałam wózki w internecie twój właśnie wpadł mi w oko,wygląda na bardzo dobrze wykonany.pewnie na niego się zdecyduję,a gdzie kupowałaś swój?
ja mam MILLY MALLY VENUS, nie polecam,
kupowałam na allegro bo był ok 100 zł tańszy niż w sklepie jakoś rok temu ale zanim go zamówiliśmy dokładnie go obejrzeliśmy w sklepie i przymierzyliśmy synka :) uważam ze zakup udany i adekwatny do ceny. po roku użytkowania codziennego wózek nie klekocze, a kółka w stanie świetnym.
quinny zapp xtra - Młody go lubi chociaż ostatnio juz sporadycznie używany bo woli na nóżkach
na duży snieg i do lasu hauck
Inglesina trip- leciutki, dobrze się srowadzi jak dla mnie super. Jedyny minus to jak jest dużo śniegu niestety ciężko się jeździ ale w ciągu zimy jest stosunkowo mało śniegu :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
używaliśmy 5 wózków :] pierwszy to był 2w1 więc i spacerówki używaliśmy :] Mikado Boston :]

mała spacerówka Coneco Traper - kupiliśmy na lato, jak Gabryś miał ok 9m-cy i przejeździł tylko do jesieni :] na zimę wróciliśmy do Bostona(duże pompowane koła super na śnieg), a wiosną Młody już zjeżdżał z Trapera, przy spaniu nóżki Mu zwisały...

i tu pojawia się nasz ukochany Concord Fusion :] (ostatnio sporo o nim pisałyśmy) :)))) gdybym wiedziała wcześniej o jego istnieniu - kupiłabym go szybciej :] wózek nie jedzie tylko sunie :] nawet mocniej obciążony :] pięknie, lekko podbija się przy krawężnikach :] używaliśmy go na żwirowych alejkach w parku, polnych i leśnych drogach, na działce, w mieście no i na zakupach - mega zwrotny :]
dla nas wieeeelkim plusem (dlatego go kupiliśmy) było jedno z największych siedzisk :] aby nasz wysoki syn mógł wygodnie spać,a nóżki miały oparcie :]

kolejne 2 wózki to parasolki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ja inglesine sprzedalam. Nie przypadł mi do gustu. O wiele lepsza jest nuna.
dzięki za odpowiedzi
Witam

Ja mam na sprzadaz wózek spacerowy Peg perego pliko switch jesli byłaby Pani zainteresowana
baby active bodajże Q.. wózek fantastyczny! pompowane koła... młoda w nim jeździ już pare miesięcy.. :) polecam!! :)
Nuna pepp - jest super, lekki, po złożeniu zajmuje mało miejsca, bardzo wygodnie się go prowadzi, małej od razu się spodobał:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (22 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jaki wozek wybrac? (83 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry