Widok

kaczorki

Co sądzicie o kobietach, które wstrzykują sobie botoks w usta ? czy nie wyglądają jednakowo ? czy to potrzebne ? czy przez to czują się sexowne ?moim zdaniem wyglądają jak kaczory, okropnie i nie kobieco.... wszędzie ta sztuczność, gdzie nie patrzeć ....
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
Rozumiem, że Ty z tych grzecznych, którzy po eleganckiej kolacji idą spać ;-) Oni są właśnie przekonani, że chodzą po eleganckich bankietach. Ja tam wolę zostać, zawsze kupa śmiechu no i dużo informacji można wyciągnąć ;-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Graszka, owszem zabieg boli- bo w miejscach, gdzie jest tusz laser przenika przez skórę i rozwala wszystko co pod nią. W późniejszych etapach, tam, gdzie nie ma już tuszu, tego "tyknięcia" lasera w ogóle nie czuć. No ale jeśli już się decydujemy na usunięcie, trzeba zacisnąć zęby i zrobić to od początku do końca. Babka, która mi usuwała, też mówiła, że jestem jakiś cyborg ;-) Trzeba przede wszystkim chodzić na kolejne sesje. Bo jak już to olejesz to rana zabliźni się i już wtedy tylko chirurg zostaje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
@xyz, zdecydowanie za dużo telewizji. Masz spaczoną wyobraźnię, przełącz czasem kanał z MTV... na jakiś Travel może? Tam są ciekawsze rzeczy ;-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
wżyciu nie byłam grzeczna! ;):D
ale fakt nie upodlam się na imprezach (przynajmneij publicznie;) co innego wśród przyjaciół - bywało różnie;) )
Widzisz Niulka, jaką wielką pomyłką okazał się tatuaż, który mimo bólu, strachu, oraz dużych pieniędzy (1000 zł to dla mnie duża kwota) został usunięty... Dlatego powtórzę, że należy solidnie się zastanowić przed wykonaniem tatuaza, czy innego zabiegu.
A można wiedzieć, dlaczego akurat ten tatuaż usuwałaś?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nulka chyba to tobie sformatowano mózg telewizyjnym MTV skoro spaskudziłaaś swoje ciało dziarami które później usunęłaś Żał ludzi bez silnej woli i wyobraźni którzy dają sobą manipulować poddają się modzie dyktowanej przez wszelkiej maści dziwadła o trudnej do określenia płci
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Bo robił go amator i spaskudzil go. Gdyby zrobił go dobrze, chodziłabym z nim do dziś. Dlatego jakieś argumenty o poważnym przemyśleniu są nietrafione :-) a tym bardziej takie @zxy o braku silnej woli i uleganiu modzie. Przykro mi, ja nie z tych, co sugerują się zdaniem innych :-)
Nulka może wkleisz swoją fotkę z dziarami, pochwal się - please
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Spadaj, nie są dla Ciebie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
"Bo robił go amator i spaskudzil go. Gdyby zrobił go dobrze, chodziłabym z nim do dziś. Dlatego jakieś argumenty o poważnym przemyśleniu są nietrafione..."

Niulka nie chcę abyś odebrała mój wpis jako atak na Ciebie lub ogólnie osoby, które się tatuują ale przyszło mi do głowy że dać się tatuować amatorowi, którego to zadanie ewidentnie przerasta nie jest przemyślaną i rozsądną decyzją.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cross nie chcę abyś odebrał mój wpis jako atak na Ciebie, ale jeżeli zagadujesz dziewczynę na wątku o plaży nudystów, a gdy pada propozycja wyjazdu czmychasz stamtąd to nie było to przemyślaną i rozsądną decyzją. ;P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie wiedziałam, że to amator. Szukajcie dalej. Może Wam pójdzie :-D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zanim bym zrobiła sobie tatuaż, sprawdziłabym jaką opinię ma dany tatuażysta, czy nie jest zwykłym amatorem, a także przede wszystkim czy dba o sterylność narzędzi, którymi wykonuje swoje rysunki.
Wiem, że to drugie ciężej sprawdzić, ale nie jest to niemożliwe
"Cross nie chcę abyś odebrał mój wpis jako atak na Ciebie, ale jeżeli zagadujesz dziewczynę na wątku o plaży nudystów, a gdy pada propozycja wyjazdu czmychasz stamtąd..."

Nie czmychnąłem tylko nie byłem zainteresowany rzeczonym wyjazdem. Jestem statecznym mężem i ojcem i nie mogę sobie pozwalać na takie fanaberie jak plaża nudystów z obcą kobietą. ;)

Nie chcę żebyś odebrał to co napiszę jako atak na Ciebie ale Twoje teksty robią się coraz mniej zabawne. Czyżby spadek formy? :)

Stanisław Lem
No i Nulka potwierdziła jaką jest "rozważną" osobą. Tatuaż jest jak proteza, człowiek ma niską samoocenę, kompleksy brakuje mu charakteru to daje sobie zrobić jakieś bohomazy aby dowartościować siebie. Podobnie jest z zapuszczonymi facetami grubasami wszelkiej maści spaślakami ostrzyże na pałe łeb i czuje się jak mucho, udaje karka z mafii
Jaki mucho?Ja do dzisiaj pękam ze śmiechu jak przypomnę sobie jakie w wojsku po pijaku chłopaki sobie znaki zodiaku robili na ramionach i to zwykłą igłą.
A mnie osobiście tatuaże się podobają. Tatuaż to taki artystyczny wyraz swojego ego. Tylko że ekspozycja takowego czyni posiadacza trochę ekshibicjonistą. Od razu widać co mu w duszy gra i oddaje się innym jak na dłoni...na zasadze " pokaż mi swoje tatuaże a powiem ci kim jesteś i co masz w głowie "
Akurat mi nie pasuje by jakaś obca osoba od razu wiedziała co mi się podoba i jaki mam gust. Dlatego sama nie mam tatuażu, chociaż bardzo mi się podobają.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
@Cross " Czyżby spadek formy? :)"

Spadek formy ? hmmm nie wiem skoro tak to odbierasz to chyba spadek :P , ale muszę wszystkich mierzyć tą samą miarką , nie mogę być w każdym przypadku jednocześnie lojalny i sprawiedliwy ;) Czyżby martwił cię mój brak taryfy ulgowej dla ciebie ? ;P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
"Czyżby martwił cię mój brak taryfy ulgowej dla ciebie ? ;P"

Raczej martwi mnie Twój brak polotu. :)
Mam nadzieję że to tymczasowe.

Stanisław Lem
dostosowuje esprit do rozmówców , nie chcę go zbytnio windować , abyś nie poczuł się zakłopotany i znów nie uciekł ;]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (220 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry