Widok

kaczorki

Co sądzicie o kobietach, które wstrzykują sobie botoks w usta ? czy nie wyglądają jednakowo ? czy to potrzebne ? czy przez to czują się sexowne ?moim zdaniem wyglądają jak kaczory, okropnie i nie kobieco.... wszędzie ta sztuczność, gdzie nie patrzeć ....
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
enka - Pan Halewicz nie daje się nikomu prowokowac
jest oaza cierpliwosci i madrosci, duma tego forum
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9
"ale znając ją, a jest skrajnie merkantylna, zrobiła to ze zwykłej próżności i...głupoty." jakoś dobrego zdania o niej nie masz i chyba na nic nie liczysz, ani finansowo zależny od niej też nie jesteś :P ?, prawdopodobnie ona do ciebie też sympatią nie pała, zatem wasze relacje już chyba gorsze być nie mogą ? i w takim przypadku twoja troska o to że zapytanie się żartem mogłaby być odebrane przez nią bardzo negatywnie trochę śmieszy... a jeżeli do tego dodamy że na forum udajesz takiego hop do przodu to nawet więcej niż trochę.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
@Sadyl - Sadylu, akurat Ty mnie znasz osobiście, więc masz zupełnie inne spojrzenie. Forum zapewnia swoistą anonimowość, więc i podzielenie się pewnych refleksjami, nawet osobistymi, w mojej ocenie jest dopuszczalne - przecież nie podaję personaliów mojej byłej żony, czy kuzynki.

Zupełnie inaczej bym odebrał jakąś Twoją osobistą refleksję, niż osoby której na oczy nie widziałem, nie poznałem i nie poznam. Ciebie znam osobiście, z imienia i nazwiska, wiem czy się zajmujesz - to już inna optyka postrzegania drugiego człowieka.

A co do Twoich wątpliwości, to tak, zapytanie się mojej kuzynki, nawet żartem, o "widoczne zmiany w wyglądzie" mogłoby być przez nią odebrane bardzo negatywnie. W szczególności, że jakiś czas wcześniej, zanim zrobiła z siebie Kaczora Donalda, dyskutowaliśmy na rodzinnym forum o przesadnych zabiegach kosmetycznych, które raczej szpecą niż poprawiają urodę.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
> wszystko zależy od wychowania i poziomu rodzinnych relacji (..) Kwestia wrażliwości i poszanowania drugiego człowieka

Rozumiem, że zapytanie kuzynki, choćby żartem, o widoczne zmiany w wyglądzie, przekracza twoje normy dobrego wychowania - ale opowiadanie o Niej (i nie tylko o Niej -vide: próba samobójcza byłej żony) na forum publicznym, już nie ;]
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5
@TB - wiesz TB, to wszystko zależy od wychowania i poziomu rodzinnych relacji; są rodziny gdzie bekanie (i nie tylko) przy stole jest normą, więc i zadawanie tego typu pytań byłoby normą. Kwestia wrażliwości i poszanowania drugiego człowieka...zwykłego dobrego wychowania.

Przykładowo, przecież wiele kobiet decyduje się na poprawianie biustu (w szczególności po ciąży i karmieniu) i jest to nie tyle zabieg chirurgiczno-kosmetyczny, co również terapeutyczny. To samo się tyczy chirurgi estetycznej narządów rodnych.

O ile zabiegi chirurgiczno-kosmetyczne nie przekraczają dobrego smaku i nie powodują, że (jak to ujęłaś) np. usta wyglądają jak pupa pawiana, to czemu nie. We wszystkim trzeba zachować umiar i złoty środek.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
No bez przesady, mi też byłoby się zapytać kuzynki z którą mam słaby kontakt, przy stole pełnym rodziny, dlaczego jej usta wyglądają jak d*pa pawiana.

Osobiście, AŻ tak wydatnych sztucznych ust nie lubię, nie podobają mi się, ale nie widzę problemu w poprawianiu urody i jej korygowaniu.

Aktualnie sama się zastanawiam nad pewnym zabiegiem, ale póki co nie mogę więc może za dwa lata:)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
HaHA ;) nie wierzę Hal się przyznał że kozak z niego tylko w necie :P

Sorry Hal , ale ty się wstydzisz do własnej kuzynki zagadać ?? Trzeba było SMS-a wysłać ;)

Zażartuj, zagadaj przecież cię nie zje !!!, no chyba że w rodzinie tak cię lubią jak tu na forum twoi hejterzy no to fakt lepiej cicho siedzieć ,bo jeszcze dadzą w pysk i będziesz miał takie same usta. ;)

Następnym razem posadzą cię koło murzyna , a ty do końca życia będziesz się głowił koło kogo siedziałeś ??

Chłopie ty masz tam obiad rodzinny , czy spotkanie zombie - wchodzą, siorbią zupę i wychodzą ?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7
Hal, tylko anonimowo prawi morały. Osobiście brak mu odwagi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Niezręcznie było mi zadać to pytanie przy rodzinnym stole ale znając ją, a jest skrajnie merkantylna, zrobiła to ze zwykłej próżności i...głupoty.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Idealne porównanie :)
cieszę się, że mając prawie 3dychy na karku jeszcze nie zgłupiałam :) jeszcze.... :)
Hal a Ty nigdy jej nie zapytałeś, po co to zrobiła?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
@sylvusiax - moja kuzynka, dorosła choć nieszczęsna w swej głupocie kobieta, wstrzyknęła sobie w usta kwas hialuronowy i wygląda...tak jak napisałaś, jak kaczorek.
Ładna była z niej dziewczyna, ma 30 lat, piękną figurę, a teraz wygląda wręcz groteskowo.

Podobne zdanie mam na temat tatuaży u kobiet. Szpecą i absolutnie nie dodają uroku.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tu jest wersja dla tych którzy wolą oglądać niż czytać.

image
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dobra spać mi się nie chce, temat beznadziejny, więc co mi szkodzi...

Jakoś do tej pory po prostu się nie zastanawiałem, na początku kobiety malowały się tylko szminką i też w celu min powiększenia wizualnego warg aby usta było widać potem z pomocą przyszedł botoks i lekkie powiększenie ust także dodawało w niektórych przypadkach kobietom urody, ale po co sobie powiększać skoro i tak będzie się wyglądać jak wszystkie inne ? w ten sposób zaczął się kobiecy wyścig zbrojeń pt:"Chcę być Naj..." jak we wszystkim. W cyckach też był i jest , a kobitki pewnego gatunku rozumem nie grzeszą, w efekcie w pewnym środowisku nastała moda, która damulka zamiast ust będzie miała największą du.ę pawiana na twarzy. Wygląda to okropnie , ale ....... właśnie jest jedno ale. Seks francuski - umoczenie "pędzla" w takiej d.pie pawiana może u facetów przynajmniej niektórych działać na wyobraźnię i może być dla nich podniecające.

Podsumowując dziewczę takie nadaje się na okazjonalną sex-zabawkę jednakże materiał na żonę dla normalnego faceta to to nie jest.

Bo wszystko jest dobre, ale z umiarem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
W życiu! Nie chcę wyglądać jak kaczor :) za dużo w tym kraju kaczek, które należałoby wystrzelać:) rozumiem powiększenie piersi ale żeby tak twarz szpecić?, Niebawem obudzę się rano, spojrzę przez okno, w tv, a tam wszyscy będą jednakowi....cyborgi:) straszne
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeżeli masz jakieś wątpliwości to spróbuj, jak to mówią lepiej żałować czegoś co się zrobiło niż żałować że się czegoś nie zrobiło. ;]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (232 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry