Widok

kaczorki

Co sądzicie o kobietach, które wstrzykują sobie botoks w usta ? czy nie wyglądają jednakowo ? czy to potrzebne ? czy przez to czują się sexowne ?moim zdaniem wyglądają jak kaczory, okropnie i nie kobieco.... wszędzie ta sztuczność, gdzie nie patrzeć ....
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
zgadza się, ale często jest to impuls czy podyktowanie modą i nikt nie zastanawia się nad tym, jak będzie wyglądał później, dużo później... ale zgadzam się, że każdy ma wolną wolę i robi ze swoim ciałem to, co chce :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
jezeli czlowiek ma taka ochote, czymkolwiek podszyta, i nikomu tym krzywdy nie robi (poza soba, ale to juz kwestia subiektywna), to nic w tym zlego. kazdy predzej czy pozniej ponosi konsekwencje swoich wyborow, zarowno tych trudnych, jak i wydawaloby sie, bardziej przyziemnych, zwiaznych z tatuazem, czy botoksem, rowniez ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Widząc dorodnych rozmiarów tatuaż na odsłoniętej skórze zastanawiam się zawsze, jak on będzie wyglądał za 20-30-40 lat. Skóra z wiekiem traci sprężystość, marszczy się. Jak będzie wyglądał taki motyl czy delfin, kiedy tło, na którym został wykonany, zmieni swoje rozmiary?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Wydaje mi się, że w Wlk.Brytanii tatuaże mają zupełnie inne konotacje niż w Polsce. Tam były już modne w latach 70-tych, kiedy u nas były symbolem kryminalnego marginesu społecznego. Ale i tak uważam, że tatuaże to przysłowiowa "wiocha" - ludzkie ciało (prawie każde^^) jest zbyt piękne, aby je szpecić jakimiś obrazkami.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Tak mi się skojarzyło.. Syndrom Cindy Crawford (który pewnie wymyślony został przez branżę od chirurgii plastycznej, aby udowodnić, że normalność i własna marka do nie nienormalne) i Krzysio Ibisz. Ale ten akurat korzysta z ich usług raczej?
Osobiście jestem za wszelkimi usługami medycyny estetycznej, włącznie z chirurgią, o ile mają one w jakikolwiek sposób ułatwić one życie. Jeśli zaś ma być wykorzystana tylko po to aby zaspokoić swoją próżność, to sorry. Nie. Na całe szczęście "moda" na kacze usta i wrzucanie swoich fotek z nimi powoli się przejada....szkoda tylko, że te osoby będą żyć z tymi tyłkami pawianów na mordach. Oj, jakie to piękne alternatywnie.

Swoją drogą, mieszkając w UK już sporo ponad rok, zaczynam się dziwnie czuć.. Wszyscy prawie mają tatuaż, ja nie. Ale nadal jestem z tego dumny, nie dam się złamać :]
Najpierw się zarejestruj, później głoś swoje mądrości.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
@Hal - co Ty z tą oponką??? Nie wszyscy polarowcy mają oponkę ;-)

A nadęte usta kojarzą mi się z rybą, jak Górniak, czy Ibisz ;-)
a feee
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
no i już Cię lubię! ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Oczywiście, że do spodni typu "fit" trzeba mieć figurę^^ Ze stylem można eksperymentować, ale też i stosownie do wieku..choć ja lubię w modzie tzw. "with a twist" ^^
A polarkowcy...no wiesz, Amica/Whirpool/, lekko za duże spodnie, tzw. wygodne buty, oponka, itd. o_O
a kim są: polarkowcy? bo jeżeli tymi, których mam na myśli :), to akurat ostatnia grupa, która powinna wypowiadać się w temacie mody i schludnego wygladu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
przy odpowiedniej figurze - i owszem , całkiem smacznie to wygląda :)
ale - przy zbyt chudych nogach, a tym bardziej zbyt obfitych - zaczyna być dramatycznie!
należy ubierać się nie tylko zgodnie z panującym trendem w modzie, a głównie zgodnie z tzw. smakiem! - bo to jest podstawa dobrego wyglądu.
Wystarczy założyć dopasowane jeansy, czy taliowaną marynarkę, żeby polarkowcy uznali, że to zniewieściały strój - i nie piszę tutaj o takich ekstremalnych przypadkach, jak Michał Szpak/Madox/inni im podobni.
tam zaraz ukradł - pożyczył :)
i raczej też nie, bo większość tych ubrań byłaby na niego za duża :D
jakaś taka tendencja się zrobiła - mężczyźni drobni, delikatni i zniewieściali, a kobiety duże i silne... czy tylko ja to zauważam?
U mnie głównie leci Discovery channel;) Tam też ich nie ma;)

Trzeba też odróżnić Styl u mężczyzn od metroseksualności. Ponieważ czasami serio, muszę się zastanowić czy to co ma na sobie facet - to nie ukradł swojej dziewczynie z szafy ;///
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
jacyków to już chyba z PL wyjechał - jakiś czs temu się odgrażał, że to zrobi, bo mu Polska zaświatkowa jest i mało tolerancyjna :D
A jakie kanały oglądasz? o_O
"Ale zwróć uwagę, że już od długiego czasu nie ma go mediach;"

Nie zauważyłem. Może to dlatego że nie oglądam kanałów w których pokazują tego rodzaju "stylistów".
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
Akurat Jacyków, to moim zdaniem karykatura stylu^^ Pomijam już, że pokazuje się publicznie w podróbkach wszelkiej maści. Ale zwróć uwagę, że już od długiego czasu nie ma go mediach; jego "kontrowersyjność" się przejadła.
"Z kolei mężczyźni, którzy chcą dbać o wygląd/strój, z reguły są wyśmiewani przez "polarkowców" i nazywani metroseksualnymi gejami, itd.."

vide Tomasz (pa)Jacyków. :)))

"cross będe brał przykład z ciebie i przestanę używać znaków"

Najlepiej przestań też używać klawiatury.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
cross będe brał przykład z ciebie i przestanę używać znaków
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (232 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry