Widok

katarek czy polecacie???

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
poważnie rozważam zakup katarku ale nie jestem w 100% pewna czy cena jest adekwatna do produktu czy faktycznie jest tak rewelacyjny jak go opisują na str? czy nie jest straszne podłączenie tego do odkurzacza bo jak to czytam to trochę się obwaiam??a może można używac go jak fridy czy nie skutkuje tak jak z odkurzaczem??? prosze o opinie mamy, które już go wypróbowały.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jest rewelacyjny!! nie zastanawiaj sie tylko kup, frida sie chowa, ile katraru schodzi tym urzadzeniem to jestem w szoku:) a np frida jak robie to nic nie idzie, ja kazdemu polecam, wiem ze w gemini jest promocja na katarek
a gdzie dokładnie?w gdyni czy to apteka?
Ja również polecam. Poczatkowo używaliśmy Fridy, jednak jak pojawił się mocny katar i było cięzko ściągać kupiliśmy Katarek i jesteśmy mega zadowoleni. Przede wszystkim ściąga szybciej i porządnie, co Fridą nie było łatwe jak córka się z nami szarpała i wyrywała na sam widk Fridy. O dziwo przed katarkiem się nie broni, pokazaliśmy jej, ze się podłącza do odkurzacza i traktuje to jako zabawę :)
no wlaśnie moja frida jest juz na wykonczeniu ze tak powiem i kiedys juz czytalam o katarku dlatego powanie zastanawiam sie czy w niego nie zainwestowac bo frida juz ostatnio bardzo ciezko jest mi odciagnac malemu te glutki:((
my do użytku codziennego stosujemy fride, ale na katarek (póki co jedyny) zakupiliśmy katarek i mogę polecić w 100%
Też zdecydowanie polecam! Na co dzień frida, ale jak coś zalega w małym nosku to tylko katarek!!! Super sprzęt a przy tym naprawdę delikatny (na początek próbowałam na sobie, bo bałam się, że ten odkurzacz to może wszystko wyssać ;) )
Ewciak - w której aptece Gemini? bo na stronie widzę za 47zł :P http://www.aptekagemini.com.pl/p/pl/03537/katarek+aspirator+do+nosa+1szt.html

czy to już jest ta promocja?

od 4 tygodni Młody ma katar, który już przeszedł w ostry kaszel - chociaż niby tydzień temu był osłuchowo czysty :/ ale jak się kładzie spać albo jak wstaje - to koncert murowany :/
a Fridą nie dajemy rady wyciągać wszystkiego :/
Zdecydowane TAK dla tego urządzenia !!
wczoraj rozmawiałam z naszym pediatrą na temat "KATARKA" - pediatra poleca ;-) więc i ja kupuję ;-)
Ja też kupiłam jak syn miał katar i zdecydowanie polecam. O wiele łatwiej ściągnąć a przede wszystkim szybciej co jest dla mnie ważne bo mój syn na sam widok fridy się darł jak opętany ;)
a co myślcie o tym http://allegro.pl/aspirator-elektron-noska-cleanoz-lodz-passiflora-i1853437400.html czy to tak samo dobre jest ? czy lepiej ten do odkurzacza
polecam w 100%
to po ile on jest w aptekach?? bo zastanawiam sie czy nie skoczyc do redy czy moze zamowic przez internet
na stronie apteki Gemini 47,50zł :) kupiony w Gemini na Jagiellońskiej za 42,90zł czy jakoś tak :]
laryngolog Amelki ostrzegał mnie przed Fridą i tym podobnymi specyfikami...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja płaciłam też coś koło 50 pln w aptece (gdańs osowa)
alis a uzasadnił jakoś i co zalecił w takim razie?
ja tez placilam 50 zł
no to wtedy lepiej sie oplaca bo na str chca 47zl plus przesylka. dzięki:))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wakacje z dziećmi (124 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

dom czy mieszkanie??? (433 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry