Widok

kiedy kupilyscie wozek?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
j.w mam maly dylemat, bo bede w Polsce i nie wiem czy mam kupic tam wozek juz teraz, bo pozniej nie bedzie okazji czy sie wstrzymac i kupic w szwecji. Dodam ze w polsce te wozki sa takie slodkie i duzy wybor.
Nie wiem czy nie byloby glupio kupic juz wozek? co myslicie

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My kupiliśmy tydzień temu. Nie mogłam się zdecydowac jaki, a po drugie nie mamy gdzie go trzymać. W końcu kupiliśmy okazjonalnie od koleżanki i stoi u teściowej:)) Wiem,że dzieczyny wcześniej kupują, bo trzeba czekać koło 3 tyg.

a jaki kupiliscie? naprawde trzeba tyle czekac?

ja mam termin na 14 stycznia i jak bym znalazła teraz to czego szukam to kupiła bym napewno, na wiekszosc wózków czeka sie od 4 tygodni w zwyz :-*(
ja na swój czekałam 7 tygodni wózek więc już w 25 tc zamawiany był ;d co by na czas z nim zdążyć ;D

oj to i tak napewno nic nie kupie bedac 2 tyg w Polsce:(

nie no niektóre wózki dostępne są od reki, ale mój no był sprowadzany wiec dlatego tyle czasu.

ja kupiowalam po porodzie dopiero

Nasz był dostępny od ręki, więc kupiliśmy tydzień przed terminem. Z drugiej strony nie było już tego koloru, co chciałam, więc musieliśmy brać, co jest na stanie. Inaczej rzeczywiście trzeba by było czekać.

Beti jeżeli w sklepie trafisz akurat na taki jaki Tobie odpowiada, to kupisz bez problemu. Czekać trzeba wtedy kiedy chcesz inny kolor niż mają w sklepie. Jeżeli masz już coś wybrane, to zamów sobie na bobowózki czy tez w mama i ja i po prostu przy przyjeździe do Polski go tylko odbierzesz. Bobowózki są w Rumii, a mama i ja w Gdańsku.

jeśli spodoba Ci sie cos w sklepie i beda mieli w tej chwili na stanie w tym kolorze to mozesz wziac od reki, teraz sobie wlasnie przypomnialam ze w "mama i ja" to co jest na sklepie mozna wziac odrazu
rodizłam dwa razy i za każdym razem kupwoałam po narodzinach, wydaje mi się iż powstrzymaj się kupisz sobie w Szwecji tam również sa piękne . Powodzenia
rowniez bede kupowac po narodzinach.

My zamówiliśmy wózek (wybrany kolor) 8 tyg przed porodem (6 tyg. było oczekwianie na dostawę).
nasz został kupiony praktycznie tydzień po porodzie, dostepny był od ręki bo nie miałam wymagań co do koloru
My też kupiliśmy po porodzie, jak mała była już w domku:)

Betti nie wiem czy jest sens kuipowania wozka w Polsce. Ja tez mialam taka mysl, ale jak ktos madrze zauwazyl tu na forum jak bedzie cos z nim nie tak, to co? bede z reklamacja do Polski latac?
Roznicy w asortymencie na pewno nie ma takiej duzej, jezeli w ogole jakas jest... A cenowo tez raczej zblizone... (co oczywiscie zalezy od wozka, ale generalnie).

Parma tez o tym pomyslalam wlasnie,ze go nigdzie nie zareklamuje:(
a z kolkiem pod pache nie polece jak mi sie urwie:)
Tylko, ze w Polsce sa taki ladne te wozki, bo jednak tu sa taki troche smutne, ale napewno cos znajde...

a skad polecacie lepiej kupic wozek przez internet z bobowozki czy mama i ja, ciekawa jestem skad dostane go szybciej?

moi rodzice kupowali w Bobowózkach ale na miejscu w sklepie, dostali od ręki

Wiper - spojrzalam na twoj suwaczek Misia ma juz dzis rowny miesiac, ale czas szybko leci

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry