Widok

kilogramy?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny jak sobie radzicie z podjadaniem po ciazy?Ja to ciagle bym cos jadla.Karmie piersia a waga wieksza o 5kg jak przed ciaza ale wiem ze to moja wina bo nie mam silnej woli niestety :( a minelo juz po porodzie 5,5miesiaca i wiem ze bedzie mi coraz gorzej zrzucic te kilogramy.....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ile w ciąży przytyłaś?
Ogolnie niecale 20kg :)
zapraszam do mnie:)
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
Powiem tak. Ja w czasie karmienia miałam większy apetyt niż w czasie ciąży (piszę o pierwszej). W ciąży nie przytyłam za dużo, do tego doszła cukrzyca ciążowa, która mnie ograniczała. Po ciąży najpierw trochę schudłam, wiadomo, ale nie wróciłam do wagi sprzed :( Po porodzie, Jak już mogłam jeść różne rzeczy, nie szkodząc małej i nie fundując sobie nieprzespanych nocy robiłam to. Wcinałam jak najęta. Tłumacząc sobie, że nadrabiam, bo w ciąży nie mogłam, że to ciąg, po rzuceniu fajek, (jak się dowiedziałam o ciąży) itp. Wiadomo, po prostu brak silnej woli. Miałam chyba wilczy apetyt!!!
Teraz jestem na końcówce drugiej ciąży i mimo, że przytyłam niewiele więcej niż w pierwszej ciąży to wagę startową miałam wyższą. Czuję się jak słoń i mam nadzieję zrzucić po ciąży. Oby się udało, bo teraz nie mam cukrzycy ciążowej i pozwalam sobie, czasem na za dużo.
Olciaprincessa, ja bym się chętnie do Ciebie uśmiechnęła, tym bardziej, że mieszkamy po sąsiedzku. Zobaczymy jednak jak z dwójką dzieci uda mi się zorganizować czas.
Pozdrawiam i życzę wytrwałości. Przede wszystkim nie oszukuj się, tak jak ja to robiłam!
no wlasnie zawsze jest wytlumaczenie i ze zaczne dietke od poniedzialku hehe.tylko tez musze uwazac na te moje jedzenie bo ciagle karmie piersia.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry