Widok

kilogramy?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny jak sobie radzicie z podjadaniem po ciazy?Ja to ciagle bym cos jadla.Karmie piersia a waga wieksza o 5kg jak przed ciaza ale wiem ze to moja wina bo nie mam silnej woli niestety :( a minelo juz po porodzie 5,5miesiaca i wiem ze bedzie mi coraz gorzej zrzucic te kilogramy.....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no wlasnie zawsze jest wytlumaczenie i ze zaczne dietke od poniedzialku hehe.tylko tez musze uwazac na te moje jedzenie bo ciagle karmie piersia.
Powiem tak. Ja w czasie karmienia miałam większy apetyt niż w czasie ciąży (piszę o pierwszej). W ciąży nie przytyłam za dużo, do tego doszła cukrzyca ciążowa, która mnie ograniczała. Po ciąży najpierw trochę schudłam, wiadomo, ale nie wróciłam do wagi sprzed :( Po porodzie, Jak już mogłam jeść różne rzeczy, nie szkodząc małej i nie fundując sobie nieprzespanych nocy robiłam to. Wcinałam jak najęta. Tłumacząc sobie, że nadrabiam, bo w ciąży nie mogłam, że to ciąg, po rzuceniu fajek, (jak się dowiedziałam o ciąży) itp. Wiadomo, po prostu brak silnej woli. Miałam chyba wilczy apetyt!!!
Teraz jestem na końcówce drugiej ciąży i mimo, że przytyłam niewiele więcej niż w pierwszej ciąży to wagę startową miałam wyższą. Czuję się jak słoń i mam nadzieję zrzucić po ciąży. Oby się udało, bo teraz nie mam cukrzycy ciążowej i pozwalam sobie, czasem na za dużo.
Olciaprincessa, ja bym się chętnie do Ciebie uśmiechnęła, tym bardziej, że mieszkamy po sąsiedzku. Zobaczymy jednak jak z dwójką dzieci uda mi się zorganizować czas.
Pozdrawiam i życzę wytrwałości. Przede wszystkim nie oszukuj się, tak jak ja to robiłam!
zapraszam do mnie:)
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
Ogolnie niecale 20kg :)
a ile w ciąży przytyłaś?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry