Widok

kobieta w ciąży jest sexy ?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Co myślicie ?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
palla - facetów zapytaj :)))

ale Ci się nasunęło pytanko hihi....

no Palla ma dziś dzień zakładania wątków :)

no ale jak Wy sie czujecie ?

Mmadlen - wene mam ! :)

nie wiem jak wy, ale ja tam się czuję bardzo sexy
mój M. jest zakochany w brzuszku :) gdyby nie to, że niestety sex jest nam teraz zakazany, to by się działo..............

sama jeszcze ciazy nie doswiadczylam ale obserwujac znane mi kobietki , stwierdzam, ze ciaza dziala nad wyraz upiekszajaco:))
jeszcze nie widzialam nie sexownej ciezarnej kobietki :)

a ja nie czulam sie sexi...mimo ze moj maz mowil ze jest super to i tak mialam swoje zdanie

allegro Majka22-GDY ZAPRASZAM!!!FAJNE CIUSZKI ZA GROSZE
ehhh...czułabym się bardziej sexy gdyby nie te paskudne pryszcze :(

ja nie czuję się sexy, ciężko mi było zaakceptować swoje ciało w ciąży.

ja tez nie czułam sie sexy:)a po ciązy to juz w ogóle;P ale co tam mam sliczna córeczkę...no i jak bede juz mogłacwiczyc to bede sexi hehe;P

Ja tez nie czuje sie sexy. Ogolnie lubie swoj brzuszek, ale w sytuacjach intymnych. Wtedy czuje sie gruba i ciezka.

no to teraz Ja.

czuje sie seksi, bardzo się sobie podobam z brzuszkiem i inne kobiety też ładnie wyglądają.

No ale M uważa że bardziej seksi byłam przed ciążą. Nigdy koścista nie byłam i miałam cycka więc teraz doszedł jedynie brzuszek .... No ale nich myli co chce, ja się czyuje jak sie czuje:)

a najchętniej to bym wskoczyła w małą czarną i szpileczki :)

ja czuje sie seksownie prawie pod kazdym wzgledem...
jedyne co mi przyszkadza to te "syfy" ktore wszedzie wyskakuja (ja je nazwalam pleco-cycko-twarzo pryszcze hehe) no jeszcze podczas ciazy dostalam "nadmiernego owlosienia" czyli ciemne wlosy pojawily mi sie tam gdzie ich nigdy nie bylo (np.kolo pepka i to mnie bardzo irytuje) ale tak to jestem sexy :))))

image

jeśli dba o siebie to pewnie ze tak :)
ja w ciąży też się czułam super i mojemu też się podobało
wogóle ja się zawsze czuję sexi i tyle:)

sexy????????????To jeden z najgorszych etapow w moim zyciu jesli chodzi o akceptacje siebie...szooooooooooooook jak jak nie moge sie doczekac rozwiazania i wreszcie wziac sie za siebie. Pomijam fakt ze czlowiek wyglada jak wieloryb, porusza sie jak wieloryb to tu szczyka, tam rwie-trzyma mnie w pionie tylko mysl o naszym malym, kochanym ludziku! Ale jak ktoras babka powie przy mnie ze ciaza to najpieknieszy okres w zyciu kobiety to niech lepiej bierze nogi za pas:D

naeet bardzo sexi :) no chyba ze przytyje 35 kg :)

ja poki co tak jestem w 11 tyg i moje kochanie nie moze doczekac sie brzusia problemem sa pryszcze plecy cale nawet na dole skron i dekolt ale od 3 dni stosuje brevoxyl masc do kupienia w aptece polecam kosztuje ok 20 zzl i moze byc stosowana przez kobiety w ciazy mam nadzieje ze to wam pomoze pozdrawiam
ja nie czułm się sexy,a od 7 miesiąca strasznie ciążko mi było zaakceptować nową siebie. Po porodzie nie mogłam się doczekać spadu masy ciała, a najbardziej ubolewam nad zmianą biustu poprzedni był taki boski a teraz! naleśnikarnia!

Nie wiem jak mozna czuc sie sexy w ciazy jesli przytylo sie np.20kg...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry