Widok
no to teraz Ja.
czuje sie seksi, bardzo się sobie podobam z brzuszkiem i inne kobiety też ładnie wyglądają.
No ale M uważa że bardziej seksi byłam przed ciążą. Nigdy koścista nie byłam i miałam cycka więc teraz doszedł jedynie brzuszek .... No ale nich myli co chce, ja się czyuje jak sie czuje:)
a najchętniej to bym wskoczyła w małą czarną i szpileczki :)
czuje sie seksi, bardzo się sobie podobam z brzuszkiem i inne kobiety też ładnie wyglądają.
No ale M uważa że bardziej seksi byłam przed ciążą. Nigdy koścista nie byłam i miałam cycka więc teraz doszedł jedynie brzuszek .... No ale nich myli co chce, ja się czyuje jak sie czuje:)
a najchętniej to bym wskoczyła w małą czarną i szpileczki :)
ja czuje sie seksownie prawie pod kazdym wzgledem...
jedyne co mi przyszkadza to te "syfy" ktore wszedzie wyskakuja (ja je nazwalam pleco-cycko-twarzo pryszcze hehe) no jeszcze podczas ciazy dostalam "nadmiernego owlosienia" czyli ciemne wlosy pojawily mi sie tam gdzie ich nigdy nie bylo (np.kolo pepka i to mnie bardzo irytuje) ale tak to jestem sexy :))))

jedyne co mi przyszkadza to te "syfy" ktore wszedzie wyskakuja (ja je nazwalam pleco-cycko-twarzo pryszcze hehe) no jeszcze podczas ciazy dostalam "nadmiernego owlosienia" czyli ciemne wlosy pojawily mi sie tam gdzie ich nigdy nie bylo (np.kolo pepka i to mnie bardzo irytuje) ale tak to jestem sexy :))))

sexy????????????To jeden z najgorszych etapow w moim zyciu jesli chodzi o akceptacje siebie...szooooooooooooook jak jak nie moge sie doczekac rozwiazania i wreszcie wziac sie za siebie. Pomijam fakt ze czlowiek wyglada jak wieloryb, porusza sie jak wieloryb to tu szczyka, tam rwie-trzyma mnie w pionie tylko mysl o naszym malym, kochanym ludziku! Ale jak ktoras babka powie przy mnie ze ciaza to najpieknieszy okres w zyciu kobiety to niech lepiej bierze nogi za pas:D
ja poki co tak jestem w 11 tyg i moje kochanie nie moze doczekac sie brzusia problemem sa pryszcze plecy cale nawet na dole skron i dekolt ale od 3 dni stosuje brevoxyl masc do kupienia w aptece polecam kosztuje ok 20 zzl i moze byc stosowana przez kobiety w ciazy mam nadzieje ze to wam pomoze pozdrawiam