Widok

kobieta w ciąży jest sexy ?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Co myślicie ?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
masz racje :)))

Pewności nigdy nie ma :)

Wy także jej nie macie :)

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

a jestes pewien....?

Na szczęście nie :)

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

Ponury, nie udaję że nie ma tematu, napisłam że zdrady były, są i będą.
Poza tym wina zwylke jest po środku 50:50, chociaż zdradzona strona często tego nie zauważa.
Jednak czas oczekiwania na dziecko, !!! nie sprzyja zdradom!!!, według mnie przyszli tatusiowie czekają na potomka i każdy na swój sposób przygotowuje się do ojcostwa. Jedni zaprzestają współżycia bo boją się o dziecko, drudzy prowadzą normalne życie płciowe jak przed ciążą a jeszcze inni nasilają seksik. Osobiście znam faceta, który uwielbia kobiety w ciąży i najbardziej chwali sobie czas kiedy jego żona była w ciąży- co oni wtedy wyprawiali fiu fiu.
Nie odpowiedziałeś na pytanie: "zostałeś kiedyś zdradzony?"

Haha, udawanie że nie ma tematu to żadne wyjście.

Kobiety w ciąży są tym bardziej zagrożone moim zdaniem zdradą ze strony swoich mężczyzn. Z powodów które podałem wyżej.

Zdrady były są i będą, nawet jeśli nie jest się w ciąży. Wiesz Ponury myślę, że nie powinieneś wypisywać takich rzeczy na tym forum. Tu Kobiety cieszą się szczęściem rodzinnym i darem jakim jest dziecko. Nigdy się nie dowiesz co czuje kobieta w ciąży, więc nie zaburzaj ludziom spokoju.
Wszystkie ciężarówki mają swoje rozterki i dodatkowe wkręty nie są im potrzebne.
Mógłbyś zmienić forum na takie gdzie pisze się o zdradach. A swoją drogą chyba ktoś kiedyś Cię zdradził, że masz spaczony charakter.
Gdybym zakładała, że mąż mnie zdradzi nie miałabym męża!

Ponury w ciąży na pewno czułby sie seksi ha ha ha

coś o tym wiesz z własnego doświadczenia, nieprawdaż?

Dobrą to będziesz miała minę zdziwienia, czego ci oczywiście nie życzę :)

hehe, dobre :)

brawo ponury, uderz w stół a nożyce sie odezwą. .. widac ze kolezanka powyzej ma kompleksy.
Haha, ale widzę temat tabu ruszyłem. Co, obawia się któraś przyznać że została zdradzona albo ma ku temu podejrzenia?

Co, wszyscy tacy święci? :)

kobiety też są nie lepsze, potrafia na dyskotece bzyknąc sie za piwo z obcym fagasem a potem leczą zapalenia pochwy latami. He, he ....
Ponury ma racje... dużo facetów zdradza, nikt nie ucieknie od płciowości
Albo Twoja żonka się "łajdaczy".

Chyba żyjesz w jakimś nierealnym świecie, bynajmniej dla mnie ponuraku.

Na co liczą niektóre kobiety? Że ciąża coś zmieni jak związek się sypie? Że dziecko "scementuje"? Ale co to da :)

Na co liczą wierzące w delegacje swoich mężów, popołudniowe "nagłe" wyjścia bo "w pracy coś wyskoczyło" itd.

Haha, ja nic na sumieniu nie mam. Ale moi niektórzy koledzy to już jak najbardziej.

Piszę o tym, ponieważ wydaje mi się, że skala niewierności oraz łajdaczenia się jest ogromna.

ponury,
ty tu nie prowokuj celowo kobiet w ciąży ... uszanuj nas a nie piszesz takie głupie rzeczy. Jeżeli tak robiłeś, albo znasz kogos kto tak robi, to żaden powód do chwalenia :-(
Zadna z nas sobie sama dziecka nie zmajstrowała ... najlepiej szukac sobie wymówki, że "ona taka gruba, zaniedbana, ma fochy" i wskoczyć innej do łózka, jak taka pchła.

Ja słyszałam od facetów, że kobieta w ciąży wygląda przepięknie i jest sexy, ale różne są opinie :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry