Widok
moja córeczka miała prawie 4 lata jak jej przekuliśmy uszka na jej proźbe wiedział że może ją to zabolec i że potem jak już będzie je miała też będzie troszkę bolec sama zdecydowała że chce i nie płakała i była bardzo dzielna teraz druga córeczka ma dwa latka i jak ostatni starszej zmieniałm kolczyki to mała sie przypatrywała i pytam sie czy też chce miec kolczyki ,ale ona chyba jeszcze tego nie rozumie więc poczekamy aż będzie świadoma bardziej
Nie mam dziewczynki ale gdybym miała to bym tego nie zrobila. Po pierwsze, dziecko za małe, po drugie ból, po trzecie nie chcialabym, zeby moja córka wygladala jak stara - maleńka.
A czemu chcesz to zrobic? Dorośnie to zdecyduje. To, ze Tobie się to podoba to nie jest argument. A jakbys byla fanką tatuaży????
A czemu chcesz to zrobic? Dorośnie to zdecyduje. To, ze Tobie się to podoba to nie jest argument. A jakbys byla fanką tatuaży????
Moja Pola ma przekute uszka od ponad 2 miesięcy
nie płakała wogule nie grzebała przy nich ładnie i szybko się zagoiło .
Innych ludzi opinia mnie nie interesuje :)
i prędzej potępie mamy które futrują dzieci słodyczami i zachwycają się kolejną fałdką niż mamą dzieczynki która ma przekute uszka
znam mase dziewczynek które bardzo chcą kolczyki w wieku 2/3 latek a potem chodzą z jednym kolczykiem bo 2 już sobie nie dały zrobić albo dotykają brudnymi łapkami i się babrze .
sama robię teraz kosmetyczne studium i nie załuje podjętej przez nas decyzji :)
nie płakała wogule nie grzebała przy nich ładnie i szybko się zagoiło .
Innych ludzi opinia mnie nie interesuje :)
i prędzej potępie mamy które futrują dzieci słodyczami i zachwycają się kolejną fałdką niż mamą dzieczynki która ma przekute uszka
znam mase dziewczynek które bardzo chcą kolczyki w wieku 2/3 latek a potem chodzą z jednym kolczykiem bo 2 już sobie nie dały zrobić albo dotykają brudnymi łapkami i się babrze .
sama robię teraz kosmetyczne studium i nie załuje podjętej przez nas decyzji :)