Widok
hej,
wtedy jeszcze nie zrobilam kolposkopi, zwlekalam z nia strasznie.
teraz moj ginekolog juz mnie przymusil na maxa do niej. co prawda w cytologii wyszedł tylko stan zapalny, ale mam nadzerke, ktora jest bardzo duza, a teraz w czasie ciazy mi krwawi, wiec jest podstawa, zeby jednak zrobic badanie.
jestem zarejestrowana dopiero na 12 wrzesnia w Invikcie.
Koszt 150 zl.
wtedy jeszcze nie zrobilam kolposkopi, zwlekalam z nia strasznie.
teraz moj ginekolog juz mnie przymusil na maxa do niej. co prawda w cytologii wyszedł tylko stan zapalny, ale mam nadzerke, ktora jest bardzo duza, a teraz w czasie ciazy mi krwawi, wiec jest podstawa, zeby jednak zrobic badanie.
jestem zarejestrowana dopiero na 12 wrzesnia w Invikcie.
Koszt 150 zl.
ja juz mialam dwa razy (w dwoch poprzednich ciazach) robiona kolposkopie i nigdy mi wycinka nie brali do badania.
mam nadzieje, ze i tym razem nie trzeba bedzie.
ide wlasnie do dr Żmudzińskiej, pani w rejestracji mi ja polecila.
dla mnie te poprzednie kolposkopie nie byly jakims traumatycznym przezyciem, nie mialam po nich zadnych komplikacji, takze ide z pozytywnym nastawieniem.
mam nadzieje, ze u Was bedzie wszystko w porzadku - bo przeciez musi byc!!!
mam nadzieje, ze i tym razem nie trzeba bedzie.
ide wlasnie do dr Żmudzińskiej, pani w rejestracji mi ja polecila.
dla mnie te poprzednie kolposkopie nie byly jakims traumatycznym przezyciem, nie mialam po nich zadnych komplikacji, takze ide z pozytywnym nastawieniem.
mam nadzieje, ze u Was bedzie wszystko w porzadku - bo przeciez musi byc!!!
No ja tez do Żmudzinskiej, jutro musze zadzwonic i upewnic sie na kiedy dokladnie mam wizyte....
A jak to wyglada w Invicie? Lek moj mowil,ze to "zabieg" w war szpitalnych...domniewam,ze to idzie sie na 1 dzien do szpitala. A czy w Invicie tez taki "oddzial jest"
Czytalam w necie,ze nie mozna wsplzyc 7dni przed...i po....
A jak to wyglada w Invicie? Lek moj mowil,ze to "zabieg" w war szpitalnych...domniewam,ze to idzie sie na 1 dzien do szpitala. A czy w Invicie tez taki "oddzial jest"
Czytalam w necie,ze nie mozna wsplzyc 7dni przed...i po....
Ja robię co 8 tyg kolposkopie u dr Żmudzińskiej w Invicta, raz za 150zł innym razem na skierowanie jak się uda wpasowac z terminem...
Moge tylko powiedzieć, że dr Żmudzinska wie co robi jesli chodzi o to badanie i zmiany nablonkowe, ma duża wiedzę...Pierwszy raz, gdy cytologia wyszła mi kiepska i to w ciąży...dostalam polecenie od gin. natychmiast zrobic kolposkopię...nie spałam nie jadłam do badania, na szczescie dr Żmudzińska mnie nieco uspokoiła...po porodzie bedzie się mysleć co dalej, a teraz regularna kontrola
Moge tylko powiedzieć, że dr Żmudzinska wie co robi jesli chodzi o to badanie i zmiany nablonkowe, ma duża wiedzę...Pierwszy raz, gdy cytologia wyszła mi kiepska i to w ciąży...dostalam polecenie od gin. natychmiast zrobic kolposkopię...nie spałam nie jadłam do badania, na szczescie dr Żmudzińska mnie nieco uspokoiła...po porodzie bedzie się mysleć co dalej, a teraz regularna kontrola