Widok

kupie miecz świetlny star wars ale nie porobke:) , lego batman , lego star wars

Kupię Temat dostępny też na forum:
propozycje na emial ewulka6@tlen.pl
albo tutaj moze ktos ma, a lezy w szafie u nas znajdzie miejsce:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Podbija moze ktos ma ningago
Hoplaj
zapraszam
ewcik a nie chcesz klockow lego luzem mam całą siatkę róznych pomieszanych przewaznie jednak są to te podstawowe klocki ?
ale to tylko te podstawoe prostakaty albo kwadraciki? bo jak tak to mam ich cale pudlo kupione
tak takie wlaśnie przeważają ...z zestawów też mamy multum ale tego moj syn nie da ruszyć jeszcze :-) generalnie ja juz chyba zestawów nie kupię bo aktualnie wszystkie sa pomieszane w 2 duzych pudlach także nikomu się niechce szukac co bylo do czego ...a każdy zestaw 50-100-200 zł także juz powiedzialam dosc lego w domu bo juz nie ogarniam tematu pomalu hehehe
no walsnie najgorsze jest to jak sie kupuje zestaw i pomiesza za 5 min tu gdzies sie zgubi no i tak sie to jest:)
holak

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

szukam niani Redłowo Wzgórze św. Maksymiliana (7 odpowiedzi)

Witam, poszukuję niani na okres wakacji dla dwójki dzieci, Syn jest samodzielny i w lipcu będzie...

Wyprawka dla dziecka lato (48 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

Mieszkanie na Kiełpinku (Wiszące Ogrody?) ul. Przytulna - jak tu się mieszka? (44 odpowiedzi)

Witam, planują zakup mieszkania na ul. Przytulnej, proszę o opinię czy dobrze się mieszka w...

do góry