Widok

laryngolog dla niemowlaka

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam wszystkich! Czy ktoś może polecić dobrego laryngologa dla bardzo małego dziecka (z zaznaczeniem - NFZ czy prywatnie)?
Nie orientuję się, kto jest dobry, a muszę umówić się na wizytę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wiesława Klemens, my chodziliśmy w Medicoverze, ale juz tam nie przyjmuje, nie wiem gdzie teraz.

W Baltimedzie (Orunia Górna) lest dwóch laryngologów, starszy i młodszy pan. Starszy ma cudowne podejście do dzieci, byłam w lutym i w marcu z synkiem (3,5 roku). Pan przyjmuje i na NFZ i prywatnie. Nazwiska nie pamiętam.

Dr Zaorski. Szpital wojewódzki i sanitas na zaspie prywatnie
Dr kuczkowski jest świetnym specjalista.mojemu niemowlaków i uratował ucho a miał już perforacje bębenka po leczeniu u innych "specjalistów".przyjmuje prywatnie na ul hamera we wrzeszczu

Dr Bogusław Mikaszewski- prywatnie. Polecam jako wieloletnia pacjentka, ale również jako mama!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry