Widok
niestety nie zrobie listy - bo juz gazetke wyrzuciłam
ale ja zwróciłam uwage jedynie na puzzle - ale sadze ze te w podobnej ceni mozna kupic i gdzie indziej i na ciastolinę choc tej pewnie jednak nie kupie
zainteresowała mnie tez patelnia do grilowania - ostatecznie jednak doszłam do wniosku ze nie mam w domu miejsca na to ustrojstwo
były tam jakie bluzeczki z hello kitty i batmanem czy spidermanem
jakies koce
najbardziej godny uwagi przed swiętami był chyba twaróg - ale u mnie i tak sernik piecze teściowa - więc nie bede jej powielać
promocje jak promocje
ubrania i w necie mozna kupic tanio
teraz jest własnie wyprzedaż w c&a http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Wyprzedaż
właśnie zrobilam zakupy :) i obyło sie bez tłoku
na otwarcie spodziewałam sie jakies bomby w stylu proszek do prania za pół ceny czy cos takiego
moze jednak nie napisali o tym w gazetce - 20-tego pójde zobaczyc z ciekawości
ale ja zwróciłam uwage jedynie na puzzle - ale sadze ze te w podobnej ceni mozna kupic i gdzie indziej i na ciastolinę choc tej pewnie jednak nie kupie
zainteresowała mnie tez patelnia do grilowania - ostatecznie jednak doszłam do wniosku ze nie mam w domu miejsca na to ustrojstwo
były tam jakie bluzeczki z hello kitty i batmanem czy spidermanem
jakies koce
najbardziej godny uwagi przed swiętami był chyba twaróg - ale u mnie i tak sernik piecze teściowa - więc nie bede jej powielać
promocje jak promocje
ubrania i w necie mozna kupic tanio
teraz jest własnie wyprzedaż w c&a http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Wyprzedaż
właśnie zrobilam zakupy :) i obyło sie bez tłoku
na otwarcie spodziewałam sie jakies bomby w stylu proszek do prania za pół ceny czy cos takiego
moze jednak nie napisali o tym w gazetce - 20-tego pójde zobaczyc z ciekawości
tak ale mój przedmówca mówi o aktualnej ofercie lidla http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=32510 oferta na otwarcie jest inna tzn artykuły w koszach są po jednej czesci okazyjne czesto niestety po kilka sztuk duzo artykułów taniej ale proszków za pół ceny nie było nigdy no sorry napewno będą pączki po 0,69 gr bo na każdym otwarciu lidla są eheh
chyba kiepsko z reklamą nowego lidla ja mieszkam tez niedaleko i nawet gazetki nie dostaliśmy a że pączki będą tanie to nic wielkiego zresztą powinni nimi częstować klientów żeby zachęcić szkoda że tak kiepsko np biedronka zawsze ma ofertę specjalnie na otwarcie i tez maja tanie pączki czekałam na otwarcie ale widze że chyba tam nie pójdę
ja byłam zaraz po 8 i było tylko to co w gazetce - ostatecznie kupiłam Młodemu skarpety a sobie rekawiczki
jak na otwarcie liczyłam na cos wiecej niz podali w gazetce
nie bywałam do tej pory w lidlach wiec nie porownam cen ale jakos nic nie przyciągneło mojej uwagi
zreszta wszyscy tak mówili na sklepie ze liczyli na cos wiecej...
wielki szacunek jedynie dla pani w kasie - moja kolejka przesuwała sie naprawde sprawnie
jak na otwarcie liczyłam na cos wiecej niz podali w gazetce
nie bywałam do tej pory w lidlach wiec nie porownam cen ale jakos nic nie przyciągneło mojej uwagi
zreszta wszyscy tak mówili na sklepie ze liczyli na cos wiecej...
wielki szacunek jedynie dla pani w kasie - moja kolejka przesuwała sie naprawde sprawnie