Widok

lidl i biedronka - dobre wyposażenie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
orientujecie się, gdzie w Gdańsku są biedrnki i lidle, które są dobrze wposażone w aktualne promocje.
Czasem zdarzayło mi się, że rzucili kilka rzeczy na sklep i niestety obeszłam się zdjęciem w gazetce.
Przypadkiem byłam w lidlu w Brzeźnie a tam "spadki" z innych promocji - pojedyńcze sztuki, któe zostały z innych lidlów.
Czy macie taką biedronkę, albo lidla, gdzie zawsze jest to co w gazetkach.
czy wiece, do których biedronek i lidlów zawsze trafiają "spadki" z innych sklepów?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam biedronke przy ETC na zaspie, tam zawsze maja ''swiezy'' towar z tych gazetek.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
nikt więcej nie wie ?
Biedronka dobrze zaopatrzona przy ul. Jabłoniowej (przy skrzyżowaniu z przywidzką)
Lidl nie mam pojęcia, też zawsze widze "ochłapy"
jeśli chodzi o aktualne promocje to sklepy maja przydział i nie jest to zależne od sklepu co przyjdzie i ile.Towar przychodzi w zależności od rozmiaru sklepu i w zależności od utargów ,Lidl najlepiej prosperujący to grunwaldzka potem morena
image
najlepszy lidl mam w Sopocie, jak przy galerii czy na morenie czegos nie ma to w Sopocie zawsze dostanę :)
Lidl na Oruni Grn. też nieźle jest zaopatrzony
image
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Aliexpress-ktos zamawiał? (20 odpowiedzi)

Jak w temacie widze kilka fajowych rzeczy ale mam obawy.. nie do jakosci a do tego czy dotra...

Pompa ciepła (25 odpowiedzi)

Czy któraś z Was ogrzewa dom za pomocą pompy ciepła? Jeśli tak, to (jeśli można zapytać ;)),...

psi fryzjer - moze macie kogos sprawdzonego? (12 odpowiedzi)

j/w najchetniej w okolicach Żabianka, Zaspa, Przymorze, Brzeźno

do góry