Widok

*****listopadowe i grudniowe mamusie 7***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
niech tamten wątek opadnie-zdublowany 6 i będzie oki:)

1)anti---------------- >termin na 1 listopad
2)Risika ------------- >termin na 5 listopad
3)Alis ---------------- >termin na 10 listopad
4)JustynaArt ------- >termin na 11 listopad
5)joanka ----------- >termin na 16 listopad
6)bociany ---------- >termin na 19 listopad
7)_m_g ------------- >termin na 21 listopad
8)Kasiek01 --------- >termin na 23 listopad
9) Ajeczka1------------ >27 listopad
9)Kasia26 2----------- >termin na 6 listopad
10)goralka ---------- >termin na 29 listopad
11)evilek ------------ >termin na 10 grudzień
12)megus ----------- >termin na 16 grudzień
13)dorotaztomkiem-- >termin 27 grudzień

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja tez tak mialam, ale ta oczekiwana wizyta jest juz utro-29 maja na ktory tak czekalam:)....To co podejrzewalam ze wyrostek to chyba falszywy alarm..ale dzisiaj sie starsznie duzo nachodzilam i boli cos brzucho:(tez tak macie?......Poza tym wczoraj poczułam mocneijsze trzepniecie motylka--dwa razy, w podbrzusze, wydaje mi sie ze to ruchy..Nie mocne, ale takie zdecydowane, tyle ze chyba w jakis nerw bo az tak mega przyjemne to to nie bylo:0A ale i tak sie starsznie ucieszylismy z meżulkiem;)))))

wy tak piszecie o tych Waszych przebytych wizytach.............a ja sie chyba nie doczekam, nie wiem dlaczego lekarz wyznaczyl mi dopiero na 20 czerwca, do tej pory chodzilam co 3 tygodnie

Ja już po wizytcie. Wszystko ok. Drugi chłopak będzie. Teraz trzeba imię wymyślec ;-).

Fotografia:

I cała reszta:

hej:)) ale Wy wszystkie szybko wstajecie... ja to spioch jestem:D
ale wczoraj wieczorem wypilam antybiotyk i cala noc bylo mi niedobrze i spac nie moglam:/ musialam go jakos przetrzymac w zoladku bo byl cholernie drogi . a rano to mnie tez takiew iercenie w brzuchu obudzilo... same kopniaki to je pewnie pozno poczuje bo mam taka wielka opone tluszczu na brzuchu:/

proba suwaczka:P

a w ogole musze sie Wam pochwalic ze dostalam prezenta na dzien mamy od maluszka:))))) ksiazke 1 roczek, plyte natalii kukulskiej i kartke z zyczeniami.......az sie poryczałam ze szcześcia......nie spodziewalam sie ze moj maz wpadnie na taki pomysl:P
kto wie bociany, moze to juz oznaki pierwszych ruchów maleństwa:) super
ja jeszcze nic nie czuje.....tylko brzuchol coraz większy:)
No z wyrostkiem nie ma żartów.U mnie wczoraj zauważyłam coś dziwnego jak leżałam na lewym boku,na ruchy to za wcześnie ale mialam wrażenie jakby mi malutki motylek w brzuchu fruwał i delikatnie dotykał o ścianki brzucha.dziwne uczucie...

hejka;)...a mnie dzisisaj cos pobolewa w prawym boku, jakby wyrostek-ale numer by byl....Ale jak wstane i rozchodze to mija...

ja dzisiaj w dordze do pracy tez rozmyslalam, ide zaraz zrobic kanapke bo glodna jestem strasznie:)
u mnie z humorami tez dziwnie, jak wracam z pracy to mam duzo energii,ale po obiedzie....juz nie, nic mi sie nie chce.....a tyle sprzatania i ukladania w nowym domku:(
cześć mamuśki:)ja już nie śpię,mężuś poszedł do pracy a ja już zasnąć nie mogłam:/ ale dziś śliczna pogoda.Suwaczek jeszcze nie przeskoczył,dziś kończę 15 tydzień -ale ten czas zasuwa...już myślę co będę dziś jeść:D

ja zjadłam pomidorka i młodą cebulkę pycha:)
bociany TY juz masz 16ty tydzień, wieć pewnie już troszku widać:)

spaghetti zjedzone:)))zaraz po miseczka truskawek-ale dobre było hi hi
coraz więcej osób zauważa ,że w ciąży jestem-brzuchalek rośnie.

ojj humorki skąd ja to znam,najpierw super humor,potem nagle płacz bo...no właśnie,bez powodu-jeden dzień mega energia ,że mogłabym góry przenosić albo pod kołdrą z pilotem w ręku:)norma

I to jakie!!!!!!!!!! Czasem takie maksymalne ze normalnie mozna lezec caly dzien i spac, albo gapic sie w tv...

a macie czasem skoki humorów?mnie dziś dopadła mała depresja sama nie wiem dlaczego:(

eh..ja wlasnie zachcianke pomidorowa zaspokoilam:)....Caly dzien dzisiaj cisza u nas byla;(...na forum..

Prawie na drugą stronę spadłyśmy dziewczyny;) niedawno wróciłam do domku,robię własnie spaghetti-zachcianki ciążowe hi hi ,a co tam,dzidzia musi się najeść( dobra wymówka).Dziś na szczęście głowa nie boli,za to palca sobie przytrzasnęłam szafką:D

no tak przezierność z wrażenia się pomyliłam

Losie, ilez ja spie!!!!!Rano wstalam razem z mezem i dalej pod kolderke....Koszmarnie, pol zycia przespie;)...I do tego zero planow do poludnia;(..

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry