Widok

lodówka biała czy srebrna?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Stoję przed wyborem nowej lodówki. Przez dobrych parę lat miałam srebrną. Są i plusy i minusy takiej - ładnie się prezentuje ale znowu trzeba umieć ją czyścić - mój błąd - nierównomierne mycie co poskutkowało tym że są na niej rysy..
zastanawiam się czy kupić białą czy srebrną..
może tu otrzymam jakieś wskazówki.
cena nie gra roli.
:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zależy jaka Ci pasuje do kuchni:))

Z tymi rysami to mnie zdziwiłaś, też mam srebrną od kilku lat i się nie rysuje przy czyszczeniu więc może wszystko zależy od modelu.
na pewno od modelu -tworzywa. moi rodzice też mają srebrną i nic się z nią nie dzieje. niestety moja wygląda fatalnie :).
A jak bym miała wybierać to kupiłabym pod zlew i kuchenkę czy inne sprzęty jakie tam masz na zewnątrz. Jeżeli białe to białą jeżeli srebrne będź w innym kolorze to srebrną.
ja wybrałam srebrną pod kuchenkę i mikrofale , zlew wcześniej sprzęty i zlew były białe ,wycieram je gąbczastą ścierką wcześniej psikam cifem tym srebrnym ,nie ma zarysowań .

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Irmina Wróblewska-Jankowska dermatolog - zna ktoś? Jakie opinie? (14 odpowiedzi)

Irmina Wróblewska-Jankowska przyjmuje na Jelelniogórskiej. Był ktoß może na wizycie i może...

Oszczędzanie - jakie macie sposoby? (110 odpowiedzi)

Ponieważ niedługo rozpoczynam urlop wychowawczy, przyjdzie nam żyć przez pewien czas z jednej...

szkoła Montessori - ktoś miał styczność? (57 odpowiedzi)

Chciałam poprosić o opinie osoby, które mają/znają dzieci uczęszczające do szkoły (nie...

do góry