Widok

lodówka biała czy srebrna?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Stoję przed wyborem nowej lodówki. Przez dobrych parę lat miałam srebrną. Są i plusy i minusy takiej - ładnie się prezentuje ale znowu trzeba umieć ją czyścić - mój błąd - nierównomierne mycie co poskutkowało tym że są na niej rysy..
zastanawiam się czy kupić białą czy srebrną..
może tu otrzymam jakieś wskazówki.
cena nie gra roli.
:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zależy jaka Ci pasuje do kuchni:))

Z tymi rysami to mnie zdziwiłaś, też mam srebrną od kilku lat i się nie rysuje przy czyszczeniu więc może wszystko zależy od modelu.
na pewno od modelu -tworzywa. moi rodzice też mają srebrną i nic się z nią nie dzieje. niestety moja wygląda fatalnie :).
A jak bym miała wybierać to kupiłabym pod zlew i kuchenkę czy inne sprzęty jakie tam masz na zewnątrz. Jeżeli białe to białą jeżeli srebrne będź w innym kolorze to srebrną.
ja wybrałam srebrną pod kuchenkę i mikrofale , zlew wcześniej sprzęty i zlew były białe ,wycieram je gąbczastą ścierką wcześniej psikam cifem tym srebrnym ,nie ma zarysowań .

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

do góry