Widok
lokal na chrzest gdańsk/pruszcz gdański
witam,czy możecie polecić jakiś fajny i w rozsądnej cenie lokal na chrzest w okolicach oruni górnej, ujeściska, łostowic, kowal ew.pruszcza gdańskiego?
proszę też o info jaka jest cena za osobę.
Wiem, że podobne wątki już były, ale interesują mnie świeże informacje
proszę też o info jaka jest cena za osobę.
Wiem, że podobne wątki już były, ale interesują mnie świeże informacje
- w Pruszczu Gd. jest Safir - ja tam robilam dwukrotnie chrzciny i jestem zadowolona - cena bardzo przystępna i konkurencyjna w porównaniu z innymi lokalami (w tym obiad (ziemniaki, frytki), 2 sztuki miesa na osobe i spory wybór, kawa/herbata, ciasto)..to, co zostanie - zapakują Ci do domu..przyjemnie, nikt Cię nie wygania i nie liczy czasu, stoły ładnie przygotowane..mogę śmiało polecić...
- jest też U jakuba - ale wystarczy zerknąć na cennik i już się odechciewa..
- jest Jawor
- jest Hotel Górski
- jest EuroGrill
- jest Kameleon - bardzo ładne, nowoczesne wnętrze, ale właściciel nie ma w ofercie imprez okolicznościowych a ja nie chciałam ryzykować
- jest Czarna Perła - od lutego otworzyli nową salę typowo na chrzciny itp.
- jest CityLights
Wszystko zależy ile masz gości, ile pieniędzy, jakie wymagania...
Podałam Ci dla orientacji lokale w samym Pruszczu
- jest też U jakuba - ale wystarczy zerknąć na cennik i już się odechciewa..
- jest Jawor
- jest Hotel Górski
- jest EuroGrill
- jest Kameleon - bardzo ładne, nowoczesne wnętrze, ale właściciel nie ma w ofercie imprez okolicznościowych a ja nie chciałam ryzykować
- jest Czarna Perła - od lutego otworzyli nową salę typowo na chrzciny itp.
- jest CityLights
Wszystko zależy ile masz gości, ile pieniędzy, jakie wymagania...
Podałam Ci dla orientacji lokale w samym Pruszczu
wiesz...tak prawdę mówiąc to i tak się raczje nie siedzi więcej niż 3 godziny, tak mi się wydaje...my przyszliśmy do lokalu ok.13 a o 16 już się zbieraliśmy i każdy miał dość...ale taki zapis o rezerwacji na godziny bardzo zniechęca...i jakoś mi się niezbyt podoba...słaby marketingowo..
ceny za osoby naprawdę różne...nie będę pisać ile ja płaciłam, ale myślę, że jak dobrze pogadasz to poniżej 50zł/osobę spokojnie załatwisz..
ceny za osoby naprawdę różne...nie będę pisać ile ja płaciłam, ale myślę, że jak dobrze pogadasz to poniżej 50zł/osobę spokojnie załatwisz..
Ja polecam Kameleon w Pruszczu Gdańskim. Robiłam tam 3 tyg temu chrzciny na 20 osób. Jedzenie po prostu przepyszne, pięknie podane. Wszystko nowe więc ładnie wyglądało. Goście byli zachwyceni. I lokal też nie jest duzy wiec idealnie na te 20 osob było miejsca. Serdecznie polecam .A cena to 40-50 zł za osobe. Na prawde warto.
my robiliśmy chrzciny w Woku w Pruszczu Gdańskim, za obiad (bez ciast) zapłaciliśmy około 34 zł/os. więc bardzo taniutko, a jedzenie przyzwoite i ładnie podane. Może nie jest to jakieś super eleganckie miejsce, ale zależy jakie kto ma wymagania;) Nie ma za to żadnych ograniczeń czasowych - można siedzieć do oporu ;)
Do tego polecam ciasta i tort z Wanta - koszt na 20 osób to jakieś 200 zł (a jeszcze sporo ciast rozdaliśmy do domu).
Do tego polecam ciasta i tort z Wanta - koszt na 20 osób to jakieś 200 zł (a jeszcze sporo ciast rozdaliśmy do domu).
[url=www.nawieszaczku.pl]
[/url]

jak pisałam kilka m-cy temu w innym wątku - polecamy Kameleona w Pruszczu Gdańskim :] http://forum.trojmiasto.pl/gdzie-wyprawic-chrzciny-w-Pruszczu-Gdanskim-t243763,1,16.html
byliśmy tam latem na obiedzie - łączone urodziny 2 dzieci Chrzestnej naszego Gabrysia :] (+ rocznica ślubu rodziców dzieci)
- obiad na talerzach (nie wiem czy była opcja półmisków czy nie)
- duże porcje
- przepyszne jedzenie (smak zupy-kremu z pomidorów chodził za mną kilka dni aż sama musiałam znaleźć dobry przepis i zrobić w domu, super surówki, pierś z kurczaka w panierce ze słonecznika, siemienia lnianego i wiórków kokosowych, chrupiące frytki) :)))
menu było ustalane pod 3 dzieciaczków ;) w tym 2 dwulatków :)
- tort i wino były przyniesione :]
byliśmy tam latem na obiedzie - łączone urodziny 2 dzieci Chrzestnej naszego Gabrysia :] (+ rocznica ślubu rodziców dzieci)
- obiad na talerzach (nie wiem czy była opcja półmisków czy nie)
- duże porcje
- przepyszne jedzenie (smak zupy-kremu z pomidorów chodził za mną kilka dni aż sama musiałam znaleźć dobry przepis i zrobić w domu, super surówki, pierś z kurczaka w panierce ze słonecznika, siemienia lnianego i wiórków kokosowych, chrupiące frytki) :)))
menu było ustalane pod 3 dzieciaczków ;) w tym 2 dwulatków :)
- tort i wino były przyniesione :]