w gdyni na starowiejskiej jest sklep z odzieżą dżinsową tam sa taż ubrania i spodnie ciazowe ,w granicach 60 zł za sztuke ,w porównaniu z innymi sklepami typowo ciązowymi niedrogo.
dzięki za namiary, byłam dzisiaj na zakupach ale nic (oprócz butów nie kupiłam), w piątek dalsze polowanie i pójdę zobaczyć do tych lumpeksów-może coś fajnego się trafi
ten przy dworcu w oliwie drogi dosyć, ale w zeszłym roku udało mi się kupić fajne spodenki i sukienkę ciążową. A promocje nie obejmują ubrań ciążowych :(
ostatnio byłam w Leborku...wiem, ze kawałek od Trójmiasta ale to jest istne zagłębie lumpeksowe!!! co krok to lumpeks i co krok to fajniejsze ciuchy
obkupiłam Miśkę jak byłam ostatnio a i ciężarówka spokojnie by się ubrała za naprawdę niewielkie pieniądze :)
Hej, jezeli jestes nadal zainteresowana ciuszkami ciazowymi napisz do mnie na priwa: ghosta@wp.pl, mam sporo letnich ciuszkow ciazowych, wysle Ci zdjecia i ceny.
Znajoma prowadzi nowy ciuchland w Gdańsku, ulica Kołobrzeska 48D. Wprawdzie ciążowych ubrań nie ma za wielu, ale ma sporo ubrań w dużych rozmiarach (52-54). Ogólnie, jest sporo ubrań dobrej jakości.
Acha, jeszcze tylko dodam, że tam nie ma najtańszych ciuszków na wagę, tylko wybrane ubrania dobrej jakości, nie sprane i znoszone – ale za to cena trochę wyższa niż "grosze" :)